Ο οίκος Valentino παρουσίασε τη Φθινοπωρινή/Χειμωνιάτικη Couture κολεξιόν του για το 2012/2013.

Στη συγκεκριμένη κολεξιόν είδαμε υπέροχες μακριές τουαλέτες σε μαύρο, nude, μπλε σκούρο και κόκκινο! Μας άρεσαν ιδιαίτερα οι λουλουδάτες τουαλέτες που θύμισαν κάτι από την εποχή του ρομαντισμού. Στον ρομαντισμό, κυρίαρχο στοιχείο είναι το συναίσθημα αντί της λογικής και αυτό ήταν ένα από τα βασικά συναισθήματα που μας δημιούργησε η κολεξιόν του οίκου Valentino.

To κλασικό εκτυφλωτικό κόκκινο που έγινε γνωστό ως ‘RED Valentino’ ήταν για ακόμα μία φορά ένα από τα καλύτερα σημεία της βραδιάς.

Οι σχεδιαστές Maria Grazia Chiuri και Pier Paolo Piccioli παρουσίασαν μία εκπληκτική κολεξιόν αντάξια του ονόματος που αντοιπροσωπεύουν ως καλλιτεχνικοί δειυθυντές από το 2008, που ο ίδιος ο Valentino αποσύρθηκε.

[nggallery id=3718]

Μαλλιά & Μακιγιάζ

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν πολύ απλά. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε έναν κότσο στον οποίο είχαν περάσει ένα λεπτό διχτάκι. Δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηρός ως κότσος αλλά ήταν αυστηρά τοποθετημένος αρκετά ψηλά στο κεφάλι. Το μακιγιάζ ήταν πολύ απλό σε φυσικούς τόνους δίνοντας λάμψη στα μάγουλα. Τα χείλη και τα μάτια ήταν σχεδόν άβαφα. Επίσης δεν υπήρχαν καθόλου αξεσουάρ στην επίδειξη, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη έμφαση στα ρούχα.

Παπούτσια

Τα παπούτσια ήταν πραγματικά εκπληκτικά. Από μπροστά θύμιζαν παπούτσια μπαλαρίνας καθώς έμοιαζαν πολύ με πουέντ, έτσι τετραγωνισμένα που ήταν, ενώ το τακούνι τους ήταν λεπτό και στο ιδανικό ύψος!

Δείτε Επίσης: Πλεξούδες Valentino: Ποιες σταρ υιοθέτησαν το χτένισμα

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Vintage 50′s

Δείτε Επίσης: Anne Hathaway: Στο Show του οίκου Valentino