Οι UGG μπότες έχουν γίνει μόδα τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, όμως στο εξωτερικό υπάρχουν εδώ και πάνω από 10 χρόνια!!

Πλήθος από διάσημους αλλά και απλούς ανθρώπους έχουν φορέσει τις Ugg μπότες και δεν τις αποχωρίζονται με τίποτα! Αυτό που μας αρέσει στη συγκεκριμένη μάρκα είναι πως είναι απίστευτα ζεστές, και έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ. Επίσης είναι τέλειες για περπάτημα, και κάθε είδους καθημερινή δραστηριότητα, αρκεί φυσικά να είναι οι αυθεντικές. Μπορεί να κοστίζουν κάποια λεφτά παραπάνω από όλες τις άλλες μπότες τύπου Ugg (που κοστίζουν 30-40 ευρώ), αλλά η διαφορά είναι τεράστια στην άνεση αλλά και την ανατομικότητα που προσφέρουν!

Extra Tips

Αγοράστε ένα ζευγάρι Ugg μπότες σε ανοιχτή απόχρωση όπως μπεζ, εκρού ή καμηλό, για να μπορείτε να την ταιριάζετε με κάθε σας σύνολο.

Προστατέψτε τις Ugg μπότες σας απλώνοντας ένα ειδικό υγρό που θα τις προστατεύσει από εκδορές αλλά και από τις βροχές. Το υλικό τους είναι πολύ ευαίσθητο, καθώς είναι φτιαγμένες από δέρμα προβάτου και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Οι συγκεκριμένες Ugg μπότες κοστίζουν μεταξύ 199 και 259 Ευρώ. Ωστόσο πρόκειται για τις αυθεντικές μπότες Ugg Australia που θα σας κρατίσουν ζεστές για παραπάνω από έναν Χειμώνα..

Οι celebrities όπως είναι φυσικό τις λατρεύουν και τις φοράνε συνεχώς…

Φυσικά και οι Ελληνίδες celebrities έχουν δοκιμάσει τις Ugg μπότες και τις έχουν λατρέψει!!!

[nggallery id=3775]

Μπορείτε να αγοράσετε όλες τις παραπάνω Ugg μπότες εδώ!

Δείτε Επίσης: To Spartoo γιορτάζει τα Χριστούγεννα με εκπτώσεις 15%

Δείτε Επίσης: Υπέροχες τσάντες κάτω των 50 Ευρώ

Δείτε Επίσης: Stylistclick: Μία οικονομική μάρκα με πολύ κομψά παπούτσια

Δείτε Επίσης: Αγοράστε παπούτσια στo πιο τέλειο site για online shopping

Δείτε Επίσης: Ταξιδέψτε με στυλ: Οι καλύτερες αποσκευές της αγοράς