Το διάσημο site spartoo.gr, γιορτάζει τα Χριστούγεννα, με εκπτώσεις 15% σε πάνω από 1000 μοντέλα από τσάντες, πορτοφόλια και βαλίτσες!!!

Πριν όμως σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πάρα πολλά σχέδια με έκπτωση, πάμε να δούμε λίγο από ιστορία..

Tι είναι το Spartoo..

Το Spartoo.gr είναι η ιστορία τριών κολλητών, κολλημένων με τα παπούτσια και το Διαδίκτυο. Ο Μπορίς, ο Πωλ και ο Ζερεμί, είναι μικρότεροι από 25 χρονών και μόλις έχουν πάρει πτυχίο. Το όνειρό τους είναι να φτιάξουν μια επιχείρηση που να τους μοιάζει.

Μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίζουν να φτιάξουν τη δική τους ιστοσελίδα πώλησης παπουτσιών στο διαδίκτυο.

Ρίχνονται στη δουλειά το 2006 και δημιουργούν το Spartoo προς τιμήν της Σπάρτης, μιας από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της αρχαίας Ελλάδας, και στα απλά δερμάτινα αρχαιοελληνικού στυλ σανδάλια που ονομάζονται “Σπαρτιάτισσες” στη Γαλλία. Προσθέτουν με πονηριά τα δύο« O » που υπογράφουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Διαδικτύου: gOOgle, yahOO, kelkOO…

Έτσι το Spartoo βλέπει το φως της ημέρας στις 16 Αυγούστου 2006. Ο ενθουσιασμός της « ομάδας των τριών », η ποιότητα και η μοναδικότητα του εγχειρήματος γοητεύουν υπερενθουσιώδεις συνεργάτες, επενδυτές, μάρκες και παρόχους υπηρεσιών, που αφήνονται να παρασυρθούν σ’ αυτήν την υπέροχη περιπέτεια.

Η ανάπτυξη της ομάδας του Spartoo υπήρξε το ίδιο ιλιγγιώδης με την ανάπτυξη του κύκλου εργασιών. Ενώ η αρχική ομάδα δεν ξεπερνούσε τα 10 άτομα, σήμερα αριθμεί περισσότερα από 70 στα γραφεία μας στη Γκρενόμπλ, μέσα στη καρδιά των Γαλλικών Άλπεων. Το Μάιο του 2010, η ανάπτυξη ήταν τόσο σημαντική που η επιχείρηση αναγκάστηκε να μετακομίσει σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία.

SPARTOO.GR σημαίνει:

– Περισσότεροι από 140 συνεργάτες

– Αποθήκη 10 000 τετραγωνικών μέτρων

– Παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Ισπανία

– Περισσότερες από 500 μάρκες και 25000 μοντέλα

– Περισσότερα από 500 000 ζευγάρια σε στοκ

– Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα στην Ευρώπη

– Χρηματοδότηση ύψους 17 εκατομμυρίων από επενδυτικούς οργανισμούς στη Γαλλία (A Plus Finance και CM-CIC Capital Privé), στην Ευρώπη (Endeavour Vision) και την Αμερική (Highland Capital Partners)

Και ύστερα από τη μικρή εισαγωγή, πάμε στις προσφορές του Spartoo που είναι πάντα μεγάλες και εντυπωσιακές.

Το Spartoo λοιπόν εν όψει Χριστουγέννων μας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσουμε τις αγαπημένες μας μάρκες με έκπτωση 15%. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να αγοράσετε υπέροχα δώρα στους αγαπημένους σας!

To FashionWay, επέλεξε μερικά αγαπημένα μας σχέδια και σας τα παρουσιάζει.

Les Cakes de Bertrand, Desigual, Sisley, Kothai, Mini Cooper, David Jones, Lollipops, είναι μόνο από τις λίγες μάρκες που θα βρείτε στο Spartoo.

Οι γήινες αποχρώσεις κερδίζουν για μία ακόμα φορά έδαφος, ενώ το κόκκινο και οι αποχρώσεις του μπλε, είναι επίσης πολύ δημοφιλείς φέτος το Χειμώνα!!

[nggallery id=3774]

Μπορείτε να βρείτε τα παραάνω σχέδια και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης: Υπέροχες τσάντες κάτω των 50 Ευρώ

Δείτε Επίσης: Stylistclick: Μία οικονομική μάρκα με πολύ κομψά παπούτσια

Δείτε Επίσης: Αγοράστε παπούτσια στo πιο τέλειο site για online shopping

Δείτε Επίσης: Ταξιδέψτε με στυλ: Οι καλύτερες αποσκευές της αγοράς

Δείτε Επίσης: Lollipops: Διαλέξτε μία από τις πιο παιχνιδιάρικες τσάντες