Την περασμένη Κυριακή πήγα στη Βενετία μαζί με την χορευτική ομάδα στην οποία συμμετέχω προκειμένου να χορέψουμε σε ένα Φεστιβάλ στο όμορφο νησί της Ιταλίας.

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής μας στη Βενετία πήγαμε μια βόλτα στο κέντρο και μια φίλη μου από τη χορευτική ομάδα μου είπε πως ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να αγοράσουμε ένα καπέλο γονδολιέρη.

Τις επόμενες μέρες στη Βενετία και ανάμεσα σε πρόβες, φωτογραφήσεις και χορούς, εγώ, η Γιώτα, η Μαρία και η Μαργαρίτα ψάχναμε να βρούμε το τέλειο καπέλο γονδολιέρη που θα μας συντρόφευε στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Δεν δυσκολευτήκαμε πολύ για να το βρούμε καθώς η Βενετία είναι γεμάτη με μαγαζάκια που πουλάνε καπέλα σε αυτό το στιλ και λίγο πριν φύγουμε από το San Marco φορούσαμε όλες από ένα καπέλο!

-Η τάση-

Τα ψάθινα καπέλα φέτος θα έχουν την τιμητική τους για ένα ακόμα καλοκαίρι και το καπέλο του γονδολιέρη θα είναι το απόλυτο must! Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο να το βρεις στην Ελλάδα αλλά αν ψάξεις λιγάκι σίγουρα θα το ανακαλύψεις σε κάποιο όμορφο σοκάκι σε κάποιο νησί! Αγόρασέ το και πίστεψέ με θα είναι η αγαπημένη σου αγορά αυτού του καλοκαιριού.

Φυσικά, μπορείς να βρεις αρκετές παραλλαγές σε σχέδια και χρώματα ώστε να βρεις το σχέδιο που θα ταιριάζει ακριβώς στο πρόσωπό σου.

Να θυμάσαι όμως πως το αυθεντικό καπέλο γονδολιέρη είναι σε στρογγυλό σχήμα και ομοιόμορφο. Στην Ιταλία θα το βρεις με κόκκινη ή μπλε κορδέλα αλλά στην Ελλάδα μπορείς να βρεις διάφορες παραλλαγές του και σε άλλες αποχρώσεις.

Θες να φορέσεις άμεσα το καπέλο του γονδολιέρη; Σου έχω μερικές παρόμοιες επιλογές παρακάτω…

ΑSOS hat- Buy HERE!

ΑSOS hat- Buy HERE!

Διαβάστε ακόμα: Quicky: Το φόρεμα που έχει γίνει viral και φοράνε όλες οι fashion bloggers