Έρχονται στιγμές στη ζωή του ανθρώπου, που νιώθεις απέραντη δυστυχία. Νιώθεις οτι τα πάντα είναι μάταια και ανούσια. Ένας τσακωμός που είχες χτες, μία κόντρα που είχες προχτές, σε φέρνουν σε ένα σημείο που δεν έχεις πολλούς φίλους, και θυμός διακατέχει την ψυχή σου. Και τότε ένας χαμός σε διαλύει, νιώθεις πως καταρρέεις και δε μπορείς να κρατηθείς. Νιώθεις χαμένος και κοιτάς τους γύρω σου μόνο με παράπονο. Η νοσταλγία φαίνεται στο πρόσωπό σου και μία ρυτίδα έρχεται και χαράσσεται στο βλέμμα σου. Μία ρυτίδα πόνου που δε θα φύγει ποτέ. Όλοι προσπαθούν να σε καθυσηχάσουν αλλά εσύ πονάς τόσο πολύ… Νιώθεις την καρδιά σου βαριά και να πονάει ασύληπτα πολύ. Τα χέρια σου τρέμουν και τα δάκρυα πλημυρίζουν είτε τα μάτια σου είτε τη ψυχή σου.

Όταν έρχεται αυτή η στιγμή στη ζωή σου οι εικόνες γύρω σου είναι όλο θολές. Νιώθεις οτι κοιτάς τον κόσμο μέσα από βροχή…τα μάτια σου είναι θολά και δε σε αφήνουν να ξυπνήσεις αν δε περάσει πολύς καιρός. Κανείς δε μπορεί να σε νιώσει γιατι κανείς δε ξέρει ακριβώς πως νιώθεις εκτός από τους ανθρώπους που πονάνε το ίδιο.

Τέτοιες στιγμές, η μόδα και το στυλ των επωνύμων μου φαίνεται αστεία υπόθεση. Τα πάντα θέλουν τον χρόνο τους το ξέρω, αλλά ο χαμός κάποιου αγαπημένου προσώπου δε φεύγει ποτέ. Έρχεται και μαγκώνεται σαν σημαδάκι στην καρδιά σου που πάντα θα σε πονάει … Eίχα πολύ ανάγκη να τα γράψω αυτά και να τα μοιραστώ μαζί σας.

Μην αναλώνεστε άλλο σε τσακωμούς, βεντετισμούς και γελείες κόντρες. Ζήστε τη ζωή σας, με αγάπη και τα πάντα θα σας δοθούν. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ. Ό,τι και αν σας έχουν κάνει οι άλλοι, ό,τι και αν έχουν πει για εσάς, δεν έχουν αξία αυτά. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι γιατί ίσως…έτσι ο πόνος να μαλακώσει λίγο.

Ζήστε τη ζωή σας χωρίς άγχος και χωρίς να σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι. Δείξτε αγάπη και συγχωρέστε τον κόσμο που σας πλήγωσε. Ζητήστε συγνώμη από αυτούς που πληγώσατε. Αυτό είναι το τρεντ που σας προτείνω και πάει με ό,τι και να φορέσετε. Γιατί όταν έχετε αγάπη απέραντη στην ψυχή σας, τα πάντα φαίνονται ωραία πάνω σας. Αυτό είναι μάθημα ζωής. Και να το θυμάστε για πάντα.

Όποιος ζει στις σκέψεις των αγαπημένων του, δεν είναι νεκρός, είναι μόνο μακριά. Νεκρός είναι όποιος θα ξεχαστεί.

Ι. Καντ.

Αφιερώνω αυτο το άρθρο και αυτό το Site σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Στον καλύτερο φίλο ….Στον κουμπαρούλη μου, Δημήτρη, που μας άφησε πολύ νωρίς για μία νέα ζωή!
Σ’αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και θα σ’αγαπάω για ΠΑΝΤΑ.Μου λείπεις τόοοοσο πολύ….
Με αγάπη Ελένη