Πως θα σας φαινόταν να πιάνατε δουλειά σε ένα περιοδικό και λίγο αργότερα να ήσασταν σύχνα πυκνά στο εξώφυλλό του.Αυτό πάει να πει εξέλιξη και ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η Lauren Conrad που από μία απλή φοιτήτρια σε σχολή μόδας,βρέθηκε για συνέντευξη στο περιοδικό Teen Vogue και λίγο αργότερα βρέθηκε και στο εξώφυλλό του.

Lauren-Conrad-teen-voguetv

Η διάσημη πλέον Lauren αποτελεί για μένα το πρόσωπο της εβδομάδας καθώς κατάφερε αυτά που λίγοι μπορούν,να πετύχει πολύ σύντομα!Από την άλλη μεριά η Whitney Port και αυτή είχε την ίδια εξέλιξη(είναι η άλλη κοπέλα που ποζάρει μαζί με την Lauren στην Teen Vogue)-την πήραν ενώ ήταν ακόμα φοιτήτρια στην Teen Vogue και λίγο καιρό μετά ήταν στο εξώφυλλό της.Τώρα δουλεύει με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο αυτό της Diane von Furstenberg,κάτι που την καθιστά και αυτήν πρόσωπο της εβδομάδας.

Η Whitney είχε από την αρχή τέλειο σώμα.Η Lauren ήταν λίγο πιο αγύμναστη αλλά κατάφερε και αυτή να χάσει 10 πόντους πολύ σύντομα και τώρα είναι υπέροχη.

whitney port 140309
Whitney Port

Lauren Conrad
Lauren Conrad

Lauren-Conrad-in-J-Brand-Crop-Pencil-Leg-Jeans-4
Lauren Conrad

Whitney Port
Whitney Port

Επειδή όμως δεν μπορεί να γίνεται να έχουμε 2 πρόσωπα της εβδομάδας,θα ανακηρύξω νικήτρια με πολύ μικρή διαφορά την Lauren και αυτό επειδή πέρυσι το χειμώνα έκανε τη δικιά της εντελώς επίδειξη στην Αμερική και επίσης το βιβλίο της που εκδόθηκε πριν λίγο καιρό είναι ήδη best seller και ας είναι μόνο 23.

Η Lauren και η Whitney ξεκίνησαν να παίζουν σε ένα reality  show του αμερικάνικου Mtv που λέγεται The Hills και βρίσκεται φέτος στην 5η σεζόν.Με το πρώτο επεισόδιο του Hills γνωρίζεις τα δύο κορίτσια να πηγαίνουν για συνέντευξη στη Teen VOGUE.

περισσότερα για το reality δείτε εδώ .

Lauren Conrad in the street

81013NL1

Lauren_Conrad_Picapp_68445

57907355

lauren-conrad-j-brand-skinnies1

lauren-conrad-looking-hot-in-jeans-2

lcleatherjacketredbag8cyz7

H Lauren εκτός όλων των άλλων πέρυσι το χειμώνα όπως είπαμε έκανε τη δικιά της επίδειξη, η οποία πήγε και πάρα πολύ καλά.Για δείτε μερικά από τα μοντέλα της.

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashionlauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-4

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-8lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-5

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-12lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-16

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-19lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-11

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-7lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-6

lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-9lauren-conrad-collection-fall-2008-fashion-10


Πως σας φαίνεται?Περιμένουμε και τη δική σας γνώμη…


tear01_intern

Φιλάκιαααααα


ELLE

Reblog this post [with Zemanta]