Η κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise ετοιμάζεται να φτιάξει τη δική της σειρά ρούχων. Η Suri Cruise είναι γνωστή στο χώρο της μόδας από τη μέρα που γεννήθηκε καθώς οι στυλιστικές της επιλογές πάντα απασχολούσαν.

Η Suri απ’οτι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια ήξερε καλά τι έκανε αν και μόλις 7 χρονών. Η διάσημη κόρη της Katie Holmes κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο αξίας 1.5 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων. Η σειρά θα ονομάζεται Suri και θα περιλαμβάνει φορέματα, τοπ, τζιν, παπούτσια αλλά και κολιέ.

Μάλιστα συζητιέται και για την πιθανότητα η Suri να έχει το δικό της blog. H σειρά της Suri θα παρουσιαστεί σε γνωστό πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης.

Πηγή από το περιβάλλον της Suri τόνισε πως μπορεί η Suri να είναι ακόμα πολύ μικρή αλλά όσον αφορά τα ρούχα είναι πάντα πολύ σοβαρή.

Στο νέο της αυτό εγχείρημα θα τη βοηθήσουν η μαμά της, Katie Holmes, και η στυλίστρια της Katie, Jeanne Yang. Μάλιστα η Katie Holmes λανσάρει τα δικά της ρούχα μαζί με τη στυλίστριά της κάτω από την επωνυμία Holmes & Yang.