Μερικές φορές δεν αρκεί να χαζέψεις τις φωτογραφίες από τις κολεξιόν των πιο γνωστών σχεδιαστών, ή να ανατρέξεις στα lookbook τους για να βρεις τις hot τάσεις στα παπούτσια. Οι δρόμοι των μητροπόλεων της μόδας, όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο, μπορούν να σου αποκαλύψουν όλα αυτά που θες να μάθεις εύκολα και γρήγορα!

Σήμερα στο Lime & Life σου έχουμε 9 shoe trends που φοράνε αυτή τη στιγμή οι top fashionistas. Ας δούμε ποια είναι αυτά…

1. Chunky trainers: Τα αγαπημένα μας ugly sneakers παραμένουν στη μόδα, όσο κι αν θέλουν πολλοί σχεδιαστές να τα απαρνηθούν για πάντα.

2. Cowboy boots: Αν δεν έχεις τολμήσεις ακόμα να αγοράσεις ένα ζευγάρι κάν’το τώρα καθώς οι συγκεκριμένες μπότες είναι ό,τι χρειάζεσαι για την άνοιξη.

3. Slouchy Boots: Τον χειμώνα που διανύουμε αυτές οι μπότες είναι πολύ δημοφιλείς και θα συνεχίσουν να είναι και τον επόμενο.

4. Φλατ μποτάκια: Είναι τα αγαπημένα μας μποτάκια γιατί μπορούμε να τα συνδυάζουμε με κάθε look και μας βγάζουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσουμε σε μια έξοδο.

5. Pastel boots: Τα παστέλ χρώματα επιστρέφουν και θα είναι το απόλυτο must have της επόμενης σεζόν.

6. Snakeskin prints: Τα animal prints είναι popular και τα snakeskin prints είναι η πιο δημοφιλής τους version.

7. Εκκεντρικά τακούνια: Τα τακούνια στα παπούτσια μας αποκτούν «προσωπικότητα» και ιδιαίτερα σχήματα!

8. 90’s strappy sandals: Όσο πιο πολύ δέρμα φαίνεται στα πόδια σου τόσο το καλύτερο και για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστείς σίγουρα ένα ζευγάρι strappy sandals.

9. Λευκά γοβάκια: Όσον αφορά για το λευκό χρώμα στα παπούτσια μας, παραμένει στη μόδα και γίνεται το it color στις γόβες της άνοιξης!

Published in @limeandlife.com