Όσοι από εσάς έχετε επισκεφτεί το Λονδίνο θα ξέρετε πολύ καλά και θα καταλαβαίνετε επίσης για ποιο λόγο θεωρώ οτι στο Λονδίνο υπάρχουν 2 είδη στυλ!!

Το 1ο στυλ που θα συναντήσετε θα είναι το σούπερ crazy στυλ!!! Πολύχρωμα ρούχα, συνδυασμένα με πολύχρωμα παπούτσια, όλα σε διαφορετικό print μεταξύ τους, συνδυασμένα με διάφορα είδη υφασμάτων και όλα υτά σε ένα μόνο σύνολο. Τα αξεσουάρ περίπλοκα, τα μαλλιά περίπλοκα, οι προσωπικότητες περίπλοες αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσες. Οι άνδρες είναι εξίσου τρελοί στο ντύσιμό τους με τις γυναίκες, και δε φαίνοντα ποτέ να τρέπονται, και κυκλοφορούν άνετα με ό,τι πιο τρελό έχουν, χωρίς να νοιώθουν καμία αδυναμία. Για αυτό άλλωστε και το Λονδίνο θεωρείται μία από τις πιο hot χώρες όπου γεννιέται η μόδα…ξανά και ξανά.

Από την άλλη μεριά έχουμε το 2ο στυλ που θα συναντήσετε. Πρόκειται για πολύ σικ ντύσιμο,με μία απίστυετη άποψη καρφωμένη πάνω στα σούπερ τρέντι και κομψά ρούχα των Άγγλων. Μιλάμε για τρελό attitude και μας αρέσει υπερβολικά πολύ αυτό. Πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες, νοιώθεις οτι πάνε συνεχώς να αγγίξουν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το καλόγουστο με το κακόγουστο. Και όμως καταφέρνουν να σε κερδίζουν με το προχωρημένο στυλάκι τους που βγάζει κάτι φρέσκο και δυναμικό ταυτόχρονα!

Δείτε Επίσης: Street Fashion: Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα θαύματα

Δείτε Επίσης: Street Fashion: Μία Χαβανέζα στη Νέα Υόρκη

Δείτε Επίσης: Street Fashion: Los Angeles

Δείτε Επίσης: Street Fashion: Κίνα

Δείτε Επίσης: Street Fashion Hawaii