Η σχεδιάστρια Stella McCartney ετοιμάζει μία νέα σειρά γυαλιών μυωπίας τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα.

Η Stella McCartney θα συνεργαστεί σε αυτό της το εγχείρημα με την εταιρία Luxottica, με την οποία συνεργάζεται και για τα γυαλιά ηλίου που βγάζει από το 2009.

‘Τα οπτικά είναι όλο και πιο πολύ μέρος της μόδας. Αν κάτσεις πραγματικά ένα λεπτό και κοιτάξεις τριγύρω, περιτριγυρίζεσαι ταυτόχρονα και από ανθρώπους που τα φοράνε λόγο αναγκαιότητας αλλά και λόγω μόδας’, είπε η σχεδιάστρια.

Οι τιμές των οπτικών θα κυμαίνονται από 230 μέχρι 245$ και θα είναι κατά 54% φτιαγμένα από φυσικά υλικά, καθώς η Stella McCartney υποστηρίζει πολύ έντονα τα φυσικά προιόντα και τα οικολογικά.

Η Stella McCartney μέχρι το 2001 ήταν σχεδιάστρια στον οίκο Chloe και κάποιο από τα αφεντικά της στη Γαλλία της είπε όταν ανακοίνωσε οτι θα φύγει για να ξεκινήσει δικό της οίκο..

‘Stella, θα το μετανοιώνεις αυτό όσο ζεις συνέχεια. Θα αποτύχεις, και εγώ σου προσφέρω να μείνεις εδώ στο Παρίσι και να ξεκινήσεις το brand σου μαζί μας.Πρέπει να ξέρεις. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία Βρετανικός οίκος μόδας με γυναίκα σχεδιάστρια που να έγινε παγκοσμίου φήμης’.

Φυσικά η Stella δεν τον άκουσε, έφυγε και τώρα θεωρείται μία από τις καλύτερες σχεδιάστριες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε Επίσης: Η ιστορία του Calvin Klein και οι υπέροχες τσάντες του

Δείτε Επίσης: David Gandy: ‘Ο Romeo Beckham είναι φυσικό ταλέντο’

Δείτε Επίσης: Goga Ashkenazi: Λήστεψαν την ιδιοκτήτρια του οίκου Vionnet

Δείτε Επίσης: Ψηφίστηκαν οι 30 πιο νέοι καταξιωμένοι άνθρωποι της μόδας