Η εντροπία είναι ένα μέτρο της ενεργειακής διαφοροποίησης που υπάρχει στην ύλη και το σύμπαν. Στη φύση επικρατεί η πορεία προς την αύξηση της εντροπίας. Αν αυτή ποτέ καταλήξει στο ανώτατο επίπεδό της αυτό θα σήμαινε το θάνατο του σύμπαντος, της ζωής σε αυτό και το χάος.

Η συλλογή “Entropia” του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη για το καλοκαίρι του 2012 είναι ένας συνδυασμός επιρροών, κλασσικών και νέων υλικών και χρωμάτων που, παρά τη φαινομενική “αταξία” τους, δημιουργούν  μια συνολική αρμονία και ροή που αλλάζει και ορίζεται κάθε φορά  ανάλογα με την προσωπικότητα εκείνη  που θα τα υιοθετήσει, ακυρώνοντας έτσι αυτόματα και την έννοια της εκκεντρικότητας.

Στην cοllection είδαμε τη γυναίκα που βγάζει το σέξι εαυτό της, δείχνοντας ταυτόχρονα και μία προσωπικότητα μοναδική. Μπορεί η διαφάνεια σε γενικές γραμμές να είναι αρκετά προκλητική, αλλά στην επίδειξη του Steliou Koudounari, δε μας φάνηκε καθόλου έτσι! Το διαφανές σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ που έμοιαζαν σα να δένουν το σώμα, δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα, αισθησιακή και άκρως καλοκαιρινή.

Χρώματα

Μπορεί σε γενικές γραμμές να μην είδαμε χρώμα, αλλά και πάλι τα ρούχα φώναζαν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Είδαμε κυρίως λευκό, μαύρο, γκρι, μπεζ, εκρού και nude.

[nggallery id=3612]

Mαλλιά

Όσον αφορά τα μαλλιά, ο σχεδιαστής επέλεξε ένα πολύ απλό και πολύ καλοκαιρινό λουκ. Είναι γεγονός άλλωστε πως το  καλοκαίρι δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το στυλing των μαλλιών μας. Έτσι και ο Stelios έδωσε περισσότερη έμφαση στα ρούχα, στα αξεσουάρ και στα παπούτσια!

Παπούτσια

Τα παπούτσια ήταν από το brand Jeffrey Campell και ήταν μαύρες πλατφόρμες με ξύλινο πάτο.

Στους άνδρες είδαμε ένα επίσης χαλαρό και casual στυλ! Είδαμε βερμούδες, ριγέ μπλουζάκια, κάπρι παντελόνια και λεπτές ζακέτες, όλα σε απαλά χρώματα άρτια συνδυασμένα μεταξύ τους.

Ανδρικά Παπούτσια

Τα παπούτσια των ανδρών ήταν πολύ απλά, σε μαύρο χρώμα και φορεμένα σε γυμνό πόδι, έδιναν ένα λίγο πιο καλό τόνο και ‘επίσημο’ στο όλο ντύσιμο.Το μόνο αξεσουάρ των ανδρών ήταν ένα σχετικά απλό ρολόι στο αριστερό τους χέρι!

Aυτά από την Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή κολεξιόν για το 2012. Αναμένουμε τη Χειμωνιάτικη κολεξιόν σε λίγες μέρες..

Δείτε Επίσης: Τα 15 Kαλύτερα Nude φορέματα 2011/2012

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/2012

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris Men: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011/2012

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris: Entropia Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

Δείτε Επίσης: Mαθαίνοντας τους Έλληνες σχεδιαστές – Stelios Koudounaris

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris: Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012-Μία πρώτη γεύση

Δείτε Επίσης: Athens Xclusive Designers Week News