Η Laura Escanes είναι διάσημη instagrammer και youtuber και ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύρια followers. H ίδια διαθέτει ένα εκπληκτικό στιλ και είναι πανέμορφη!

Πριν λίγους μήνες η Laure αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και πιστεύω πως αυτή η αλλαγή ήταν αυτό που τη μεταμόρφωσε και της έδωσε απίστευτη αυτοπεποίθηση για να πετύχει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

Αν κοιτούσες το instagram της πριν την αλλαγή έβλεπες μια κοπέλα όμορφη και γλυκιά αλλά χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα.

Η αλλαγή της έδωσε άλλο αέρα και οι φωτογραφίες που ποστάρει πλέον είναι πολύ πιο ωραίες, η ίδια φαίνεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το πρόσωπό της και το όλο της στιλ σου μένει καθώς κάνεις scroll στο instagram σου.

Κοιτώντας τη Laura συνηδειτοποίησα πως οι αλλαγές στη ζωή μπορεί να μας τρομάζουν πριν γίνουν αλλά στην πορεία μας κάνουν να συνηδειτοποιήσουμε πως είναι αυτές που δίνουν νόημα στη ζωή μας. Το hashtag που χρησιμοποιώ τις τελευταίες ημέρες στο instagram μου είναι το #soonfree και παρόλο που αφορά κάτι πολύ συγκεκριμένο από το οποίο θα αποδεσμευτώ σύντομα, αφορά επίσης και μια γενική φιλοσοφία που έχω τελευταία και με κάνει να νιώθω πως δεν θέλω πια να νιώθω κολλημένη με τίποτα στη ζωή μου. Είτε αυτό αφορά ένα κούρεμα, ένα στιλ, ένα είδος διατροφής, κάποια σχέση ή μια δουλειά!

#soonfree 

Όπως γνωρίζετε όσοι από εσάς με ακολουθείτε και στο instagram το αγαπημένο μου hashtag μέχρι πρόσφατα ήταν το #danceroflife (και συνεχίζει να είναι-απλά κάποια ημέρα και όταν πάρω και το χαρτί μου στον χορό θα μπορεί να γίνει και σκέτο #dancer). Το #soonfree με εμπνέει όμως απόλυτα στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου και με κάνει να νιώθω υπέροχα γιατί πλησιάζει η μέρα που θα γίνει η αλλαγή. Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα. Λίγη υπομονή και μια μέρα θα δείτε το hashtag μου να μετατρέπεται σε #todayfree και τότε ίσως σας τα πω όλα. Αυτό που θέλω να θυμάστε πάντως είναι πως όλα στη ζωή αλλάζουν και ρέουν και πως δεν θα πρέπει να αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας, κανέναν να σας κάνει να νιώθετε άσχημα, κανέναν να σας κάνει να νιώθετε πως χάνετε όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που έχετε, είτε ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος σας (ο δικός μου ήταν και είναι υπέροχος), είτε κάποια φίλη, είτε το αφεντικό σας, είτε απλά κάποια άσχημη συνήθεια… #soonfree λοιπόν και για εσάς και μην μου ανησυχείτε σύντομα θα απαλαχθείτε από όλα αυτά που σας δένουν τα χέρια, που σας φυλακίζουν, που δεν σας αφήνουν να λάμψετε!

Ξεκινήστε λοιπόν από σήμερα! Πάρτε ένα χαρτί και ένα μολύβι και γράψτε όλα αυτά που νιώθετε πως σας πάνε πίσω αντί να σας πηγαίνουν μπροστά και ξεκινήστε αμέσως μετά τη δική σας προσπάθεια και τον δικό σας αγώνα για να αποδεσμευτείτε από αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή τη διατροφή έκανα και έχασα 5 κιλά σε 1 μήνα

When in Venice: Όλα όσα είδα, έκανα και έμαθα στην πανέμορφη Βενετία