Τα μεταλλικά χρώματα, τα μέταλλα, οι μεταλλιζέ αποχρώσεις και γενικά χρυσό, ασημί και μπρονζέ είναι ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή στα παπούτσια. Τον χειμώνα 2018 αυτές οι αποχρώσεις και αυτά τα υλικά κυριαρχούν και πολλές fashion bloggers, editors και celebrities επιλέγουν αυτήν την τάση τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Εγώ προσωπικά λατρεύω αυτές τις αποχρώσεις και ειδικά στα παπούτσια (παρόλο που ο Drew και οι φίλοι τους τις απεχθάνονται) και η αλήθεια είναι πως τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να αποκτήσω ένα ζευγάρι sneakers σε ασημί ή μπρονζέ.

Οι πιο διάσημες fashionistas ανά τον κόσμο προτιμάνε να βάζουν ασημί αποχρώσεις φέτος στα παπούτσια τους επιλέγοντας κυρίως ankle boots ή ακόμα και over the knee boots στις πιο hot μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Οι μπότες που λάνσαρε ο οίκος YSL βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η τάση μόδα, όπως επίσης και οι street εμφανίσεις των πιο hot μοντέλων, όπως της Gigi Hadid, της Bella Hadid αλλά και της Hailey Baldwin και Kendall Jenner.

Ψάχνοντας στο αγαπημένο μου site με παπούτσια, το sparoo.gr, βρήκα μερικά εκπληκτικά ασημί και μεταλλιζέ παπούτσια που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα βρεις σε εκπληκτικές τιμές καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκπτώσεις!