Ο οίκος Rodarte στην κολεξιόν του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012/2013 μας παρουσίασε εκτός από εκπληκτικά ρούχα, και ένα εκπληκτικό χτένισμα. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα, τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι πλέον μόδα κια πολλές σταρ φροντίζουν να υιοθετούν το συγκεκριμένο λουκ.

Ο οίκος Rodarte επέλεξε να χτενίσει τα μοντέλα του σε ένα ‘ακατάστατο’ καρέ, στο οποίο πρόσθεσε ένα αξεσουάρ με αστεράκια..

Το συγκεκριμένο χτένισμα αποκαλείται faux bob kaι θα σας δείξουμε πως να το πετύχετε. Η ομάδα του οίκου Rodarte χρησιμοποίησε καλλυντικά Kerastase. To όλο λουκ είναι επηρρεασμένο από τη δεκαετία του ’20.

Βήμα 1ο

Αρχικά απλώνουμε ένα μους για όγκο σε στεγνά μαλλιά. Η ομάδα του οίκου Rodarte επέλεξε το Kerastase Mousse Volumactive.

Βήμα 2ο

Χωρίζουμε τα μαλλιά, δημιουργόντας χωρίστρα στο πλάι.

Βήμα 3ο

Χρησιμοποιλωντας μία βούρτσα δίνουμε όγκο στα μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού.

rodarte faux bob

Βήμα 4ο

Χρησιμοποιώντας σίδερο για μπούκλες κάνουμε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά μας.

Βήμα 5ο

Μαζεύουμε σιγά σιγά ανά τούφες τα μαλλιά προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε το χτένισμα faux bob. Για να τα κρατήσουμε χρησιμοποιούμε τσιμπιδάκια.

how to rodarte faux bob

Βήμα 6ο

Αφού τελειώσετε τραβήξτε ελαφρώς προς τα κάτω τα μαλλιά από τη μία μεριά για να είναι λίγο πιο μακριά από την άλλη μεριά.

pinned faux bob

Βήμα 7ο

Βάλτε αρκετή λακ για να στερεώσετε τα μαλλιά σας.

Βήμα 8ο

Στερεώστε στο τέλος αν θέλετε κάποιο αξεσουάρ στα μαλλιά σας. Ο οίκος Rodarte επέλεξε το συγκεκριμένο με τα αστεράκια, ωστόσο εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι σας αρέσει.

Δείτε Επίσης: 16 κοντά κουρέματα για κόκκινα μαλλιά