Όλοι μας έχουμε συνδυάσει την Reef ως μία μάρκα καλοκαιρινή και ειδικά οι άνδρες που στην πλειοψηφία τους επιλέγουν τη συγκεκριμένη μάρκα για κάθε καλοκαίρι! Η Reef είναι μία αγαπημένη μάρκα που βγάζει μοναδικά σχέδια εμπνευσμένα από το καλοκαίρι, την άμμο και τη θάλασσα.

Λίγη ιστορία

Reef με μια λέξη, αντιπροσωπεύει την τάση φυγής, το καλοκαίρι, τον ωκεανό και την καυτή άμμο. Ο Fernando και ο Santiago Aguerre, δύο αδέλφια από την Αργεντινή, αποφάσισαν πριν από 25 χρόνια να συνδυάσουν το πάθος τους για σερφ στην επιθυμία τους να δουλέψουν. Η ιδέα τους; Δημιούργησαν ένα σανδάλι με άνεση και ποιότητα, ενσωματωμένα στη δική τους παιδική χαρά: τη θάλασσα. Γύρω από αυτή την ιδέα παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο Reef και τα μυστηριώδη κορίτσια που εμφανίζονται σε αισθησιακές πόζες σε κάθε καμπάνια. Εξωτισμός, σεξαπίλ και μια εικόνα που ξεχωρίζει από άλλους κατασκευαστές του σκι: Η Reef και τα κορίτσια της έχουν όλα τα καλά.

Τα δύο αδέρφια από την Αργεντινή αγαπούσαν πολύ το surf και θέλησαν να φτιάξουν ένα παπούτσι που να απευθύνεται κυρίως στους surfers. Να κάνει δηλαδή για την παραλία αλλά να είναι και πολύ άνετο. Άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1970 στην Αργεντινή και σύντομα η μάρκα Reef έγινε πασύγνωστη ανά τον κόσμο όχι μόνο στους surfers αλλά σε οποιονδήποτε λατρεύει την άμμο και τη θάλασσα.

Το FashionWay επέλεξε μερικά μοναδικά ανδρικά αλλά και γυναικεία σχέδια και σας τα παρουσιάζει!

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα παραπάνω παπούτσια και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης..

smBirkenstock: Τα πιο άνετα σανδάλια

H Birkenstock είναι μία εταιρεία παπουτσιών (more…)

 

aΟι υπέροχες casual τσάντες της Barbara Rihl

H Barbara Rihl είναι μία σχεδιάστρια με πολύ ταλέντο που σχεδιάσε το famous πλέον  (more…)

 

smΤα σέξι πέδιλα του καλοκαιριού

Σε λίγες ώρες μπαίνει επίσημα το καλοκαίρι (αν και με βάση το θερινό ηλιοστάσιο (more…)

 

aΦλατ σανδάλια: Η καλύτερη επιλογή για κάθε μέρα

Παλαιότερα οι γυναίκες δεν προτιμούσαν ιδιαίτερα τα φλατ παπούτσια (more…)

 

AΧρυσαφί: Ένα χρώμα που λατρεύουμε να φοράμε το καλοκαίρι

Το χρυσαφί στα παπούτσια και στα αξεσουάρ γενικότερα (more…)