Η ‘Quicky Question’ είναι μία κατηγορία στο FashionWay στην οποία απαντάμε σύντομα απορίες αναγνωστών μας! Σύντομα, περιεκτικά και χωρίς περιστροφές απαντάμε σε κάθε στυλιστική σας απορία!

PicMonkey Collage

Η φίλη μας η Ιωάννα, 24 χρονών, μας ρωτάει το εξής..

‘Μου αρέσουν πολύ τα animal prints και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να συνδυάζω διαφορετικά μεταξύ τους animal prints. Ευχαριστώ.’

FW: Tα animal prints είναι ένα από τα αγαπημένα τρεντς κάθε σεζόν και μέχρι τώρα τα συναντούαμε κυριως σε λεπτομέρειες και αξεσουάρ, όπως φουλάρια, παπούτσια ή τσάντες. Φέτος οι σχεδιαστές και πολλές fashion bloggers πήγαν το trend ένα βήμα παραπέρα συνδυάζοντας διαφορετικά animal prints μεταξύ τους. Φυσικά και μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο αλλά πρέπει να σε ενημερώσουμε οτι είναι ένα trend αρκετά ριψοκίνδυνο καθώς εύκολα μπορεί να φανεί κιτς. Γι’αυτο πρόσεξε τον συνδυασμό που θα κάνεις. Συνδύασε για αρχή 2 διαφορετικά animal prints σε παρόμοιες αποχρώσεις και προσπάθησε να φορέσεις παπούτσια σε πιο safe χρωματική επιλογή. Αν δεις οτι σου πέτυχε ο συνδυασμός τότε προχώρα το ένα βήμα παραπέρα και πρόσθεσε και άλλα prints και χρώματα.

Στείλτε μας και εσείς τις απορίες σας στη σελίδα μας στο facebook εδώ!

Δες Επίσης: Quicky Question: Τι είναι το preppy look?