Τα τελευταία χρόνια το άσπρο είναι ένα από τα hot χρώματα του χειμώνα. Φέτος όμως υπάρχουν πολλοί λόγοι που το άσπρο θα κυριαρχήσει πιο πολύ από ποτέ και θα καπελώσει πολλά άλλα φθινοπωρινά τρεντς.

Α) Έχουμε ξαναπεί στο FashionWay, πως ο κινηματογράφος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο χώρο της μόδας και οτι οι περισσότερες επηρροές της μόδας προέρχονται πό τον κινηματογράφο. Όταν λοιπόν βλέπεις ταινίες όπως ‘Η Χιονάτη και ο Κυνηγός’ ή βλέπεις σήριαλ όπως ‘The Game of Thrones’, τότε θα πρέπει να περιμένεις να δεις το λευκό και το όλο ‘Snow Queen Style’ να κυριαρχεί.

Β) Μέχρι πέρυσι όταν οι σχεδιαστές αναφέρονταν στο λευκό ως hot trend, εννοούσνα περισσότερο τις πιο μαλακές αποχρώσεις του, όπως το λευκό-κρεμ, το χλωμό μπεζ, το ιβουάρ, το σαμπανιζέ και άλλες τέτοιες παρόμοιες αποχρώσεις. Βλέπετε ήταν δύσκολο να συνηθίσουμε το καθαρό λευκό ως χειμερινό χρώμα! όχι όμως και φέτος. Φέτος το καθαρό λευκό, θα κάνει θραύση και σας παρακαλούμε θερμά να βάλετε στην άκρη όλους τους ενδοιασμούς σας.

Υφάσματα

Είναι αλήθεια πως το σατέν για παράδειγμα συνδυασμένο με λευκό χρώμα μας θυμίζει πολύ καλοκαίρι, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από το ρούχο. Ωστόσο οι γούνες, τα μάλλινα, τα μεταξωτά, τα πλεκτά και τα βαριά βαμβακερά, είναι τα καλύτερα υφάσματα για να συνδυάσετε το ξέσπασμα λευκού που επικράτησε στις πασαρέλες.

Με τι χρώματα να το συνδυάσετε

Το λευκό πάει με όλα τα χρώματα και αυτό θα είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε αυτόν το χειμώνα. Φορέστε το λευκό σας με χρυσό ή μαύρο, και αποφύγετε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς, που δείχνουν τέλειοι κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά δείχνουν out of season μέσα στο καταχείμωνο. Το μπεζ είναι ακόμα ένας ωραίος συνδυασμός, όπως επίσης και το σκούρο μπλε ή το γκρι.

[nggallery id=3739]

Δείτε Επίσης: Fashion Alert: Denim Comeback

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Εκτυφλωτικές αποχρώσεις κόκκινου

Δείτε Επίσης: New Men Trend: Αποχρώσεις του μπλε

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Tailored Shorts