Οι τσάντες με αλυσίδα συνεχίζουν να μας τραβάνε το ενδιφέρον και αυτή τη σεζόν! Παρόλο που έχουν επικρατήσει τα τελευταία 2 χρόνια στην αγορά, φέτος συνεχίζουν να είναι in και μετατοπίζονται κυρίως στις βραδινές τσάντες.

O οίκος Chanel είναι αυτός που έκανε διάσημες σε όλο τον κόσμο τις τσάντες με αλυτσίδα και μετά ακολούθησαν και άλλα brands, όπως ο οίκος Mulberry και άλλοι.

Η Blake Liveley είναι μία από τις celebrities που αγαπάνε τα τσαντάκια με αλυσίδα και τα έχει τιμήσει τόσο όσο έπαιζε στο Gossip Girl, αλλά και αργότερα. Άλλωστε η αλυσίδα στις βραδινές τσάντες χαρίζει περισσότερο στυλ και κάνει την τσάντα να φαίνεται πιο glamourus.

Τις συγκεκριμένες τσάντες έκαναν επίσης πολύ δημοφιλείς, οι διάφοροι fashion bloggers που πόζαραν και ποζάρουν με τσαντάκια με αλυσίδες. Πλέον άλλωστε, πολλοί σχεδιαστές εμπνέονται από τους fashion bloggers που καθένας από αυτούς έχουν μοναδικό στυλ! Οι fashion Bloggers μάλιστα προτιμούν να φοράνε τις συγκεκριμένες τσάντες ακόμα και στις πρωινές τους εμφανίσεις!

Σήμερα στο FashionWay επιλέξαμε μερικές βραδινές αλλά και πρωινές τσάντες που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα προσθέσουν έξτρα λάμψη στις εμφανίσεις σας.

Μπορείτε να αγοράσετε όλες τις παραπάνω τσάντες και ακόμα περισσότερες εδώ!

Δείτε Επίσης: Οι τσάντες Messenger μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τη νέα σεζόν

Δείτε Επίσης:Όταν τα φλατ πέδιλα αποκτούν χαρακτήρα

Δείτε Επίσης: Η ιστορία των ψηλοτάκουνων παπουτσιών

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Η δυναμική επιστροφή της γόβας

Δείτε Επίσης: Τα Top 10 παπούτσια για την παραλία! Δείτε τα!