1

Λατρεύω τα sneakers! Και αν είσαι φίλη του FashionWay θα το έχεις καταλάβει!! Στην εικόνα παραπάνω βλέπεις όλα τα sneakers που έχω ήδη στην κατοχή μου. Συγκεκριμένα έχω ένα ζευγάρι χακί Puma, Reebok Easytone σε λευκό και μαύρο, Reebok Classic σε λευκό, Reebok Dance σε μπλε, Keds σε λευκό, All Star με την αμερικάνικη σημαία, Reebok Classic σε μπορντό.

Τα λατρεύω και σκοπεύω να επεκτείνω τη συλλογή μου με μερικά ακόμα Reebok…τι να κάνω έχω και αδυναμίες. Κατά τη γνώμη τα Reebok είναι η καλύτερη μάρκα σε sneakers. Άνετα, διαχρονικά και πολύ στιλάτα. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα 3 μάρκες που μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον.

AdidasStan Smith είναι στη μόδα εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια. Είναι φανταστικά παπούτσια γιατί μπορείς άνετα να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ έχουν την ικανότητα να σου δίνουν πολλούς έξτρα πόντους στιλ χωρίς προσπάθεια.

bb

Nike Τα λευκά Air Force Nike είναι ό,τι πιο τρέντικο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην τα αγόραζα μόνο και μόνο επειδή τα φοράει η μισή Ελλάδα κάτω των 25.

b

Supra Αυτή τη μάρκα την έμαθα από μια φίλη μου, η οποία ασχολείται και αυτή με τον χορό και έχει μια μανία με τα Supra. Αν έπαιρνα Supra θα έπαιρνα πάντως ένα από τα παρακάτω τρία σχέδια.

bbbb bbbbb

Κάτι μου λέει όμως πως τελικά το επόμενο παπούτσι μου θα είναι το Reebok Classic σε μαύρο…Το έχω ήδη ερωτευτεί σε λευκό..πώς να μην το ερωτευτώ και σε μαύρο;

bbb

Διάβασε ακόμα: Quicky: Ένα ζευγάρι sneakers μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το στιλ σου!