Το FashionWay είναι ένα blog που ασχολείται κατά κύριο λόγο με τη μόδα και τις τάσεις της. Ωστόσο πίσω από αυτό το blog βρίσκομαι εγώ, η Elen (ή Ella) Vag (ή απλά Ελένη Βάγια), και μιας και το blog είναι ο προσωπικό μου χώρος μου αρέσει να γράφω κατά καιρούς διάφορα θέματα (εκτός μόδας) που απολαμβάνω να γράφω για αυτά. Έτσι έγινε και χτες με τον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπου στο www.fashionway.gr γράφτηκαν περίπου 21 posts.

Δες ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τον γάμο της Meghan και του Harry!

Σήμερα συνεχίζω με το αγαπημένο ζευγάρι και σας έχω ένα νέο που ακούγεται πολύ έντονα στα πηγαδάκια της Αγγλίας. Όπως δημοσίευσε το Radar Online το ζευγάρι λίγο πριν τον γάμο επισκέφτηκε πολλούς γυναικολόγους, ειδικούς γιατρούς, διατροφολόγους ώστε να βεβαιωθεί πως η Meghan είναι πανέτοιμη να γίνει μανούλα.

«Ο Harry και η Meghan θέλουν πάρα πολύ να γίνουν γονείς και θέλουν αυτό να γίνει σύντομα», ανέφερε η πηγή στο Radar Online και συνέχισε: «Γνωρίζουν πως όσο η Meghan μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να συλλάβει, οπότε κάνουν ό,τι θεωρούν καλύτερο.»

Δες ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τον γάμο της Meghan και του Harry!