Ο Πριγκιπικός γάμος πλησιάζει όλο και περισσότερο και σε 1 εβδομάδα ακριβώς η Meghan Markle θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Πρίγκιπα Harry.

Σου έχω συγκεντρώσει λοιπόν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νυφικό της Meghan!

-Δεν θα είναι στράπλες-

Η Μeghan Markle έχει παντρευτεί ξανά το 2011 και τότε είχε επειλέξει να φορέσει ένα απλό στράπλες boho νυφικό. Επιπλέον δεν νομίζω να επιτρέπεται να φορέσει μια μέλλουσα πριγκίπισσα στράπλες φόρεμα.

-Θα έχει μανίκια-

Όλες οι γαλαζοαίματες καλύπτουν τα μπράτσα τους (και τις μασχάλες) σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της καθημερινής τους ζωής. Δεν θεωρείται ιδιαίτερα σικ να εμφανιστεί μια γαλαζοαίματη με αμάνικο νυφικό και είμαι σίγουρη πως η Meghan θα ακολουθήσει το πρωτόκολο.

-Θα έχει τονισμένη μέση-

Τον περασμένο Δεκέμβριο η σχεδιάστρια Inbal Dror είχε στείλει κάποια σχέδια νυφικών στη Meghan βάσει κάποιων σκέψεων που η Meghan (όπως φημολογείται) είχε μοιραστεί μαζί της. Στα σχέδια είδαμε νυφικά που είχαν μακριά μανίκια και τονισμένη μέση.

-Θα είναι κλασικό και απλό-

Τη δήλωση αυτή είχε κάνει η Meghan Markle σε συνέντευξή της στο Glamour τον Μάρτιο του 2016. Σε ερώτηση για το πώς φαντάζει στα μάτια της το ιδανικό νυφικό είχε πει ότι θα το ήθελε χαλαρό, κλασικό και απλό αλλά με μια μοντέρνα πινελιά.

Meghan Markle: Το Casual Στιλ της Επίσημης Αγαπημένης του Πρίγκιπα Harry!

 

-Το σχεδίασαν οι Ralph & Russo-

Παρόλο που ακούστηκαν πολλά ονόματα σχετικά με τους σχεδιαστές που θα ράψουν το πριγκιπικό νυφικό τελικά οι τυχεροί designers είναι οι Ralph & Russo.

-Θα έχει δαντέλα-

Κάποια πηγή είπε στο περιοδικό Vanity Fair πως το νυφικό είναι παραδοσιακό και κομψό. Κάποιες φήμες αναφέρουν πως έχει δαντέλα και μακριά μανίκια και η Meghan έχει συνεργαστεί πολύ στενά με τους σχεδιαστές ώστε ν αδημιουργηθεί το τέλειο νυφικό.

-Θα έχει δύο νυφικά-

Το ένα θα είναι πιο αυστηρό και θα φορεθεί στον γάμο και το άλλο θα είναι πιο fun για να το φορέσει η Meghan στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Meghan & Prince Harry: Aυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στον γάμο της χρονιάς