Ο Μάκης Τσέλιος είναι ένας από τους πο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές και ξέρει να σχεδιάζει ωραία ρούχα, ready-to-wear κομμάτια και γενικά ρούχα που θα μπορούσαν άνετα να φορεθούν από γυναίκες που αγαπάνε το κομψό μοντέρνο ντύσιμο. Συνήθως σχεδιάζει πιο ‘καλά’ ρούχα, αποφεύγοντας να σχεδιάσει καθημερινά κομμάτια. Ειδικεύεται στο επίσημο ντύσιμο, στα νυφικά και γενικότερα στα βραδινά ρούχα!

Λίγα λόγια για το σχεδιαστή

Ο Μάκης Τσέλιος δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής μόδας, είναι ένας βέρος επτανήσιος καλλιτέχνης. Γεννημένος στην Ιθάκη, φεύγει από το νησί του για να μεγαλώσει στον Πειραιά. Σε ηλικία 25 ετών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα, θέτοντας τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας. Οι συλλογές του καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, ενώ οι ξένοι τολμούν να τον χαρακτηρίσουν ως τον ελληνικό Valentino. Σήμερα ο Μάκης Τσέλιος συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες και δημιουργεί μοναδικές σειρές προϊόντων, από ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες μέχρι λευκά είδη για το σπίτι. Ξενοδοχειακές, αεροπορικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις του έχουν αναθέσει επίσης το σχεδιασμό και την δημιουργία στολών για το προσωπικό τους, ενώ στο ατελιέ του δημιουργεί την συλλογή του υψηλής ραπτικής και νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture.

Στην Haute Couture κολεξιόν του σχεδιαστή είδαμε υπέροχα ρούχα, πολύ διαφάνεια, πολύ κόκκινο και μαύρο! Ο σχεδιαστής προτίμησε υφάσματα που ‘γλυστράνε’ πάνω στο σώμα!! Το τελείως φυσικό μακιγιάζ και το κατακόκκινο κραγιόν ήταν κάτι που επίσης μας άρεσε. Όσον αφορά τα μαλλιά των μοντέλων, ήταν πολύ φυσικά και σε στυλ ‘bed styling’- σα να είχαν σηκωθεί μόλις από το κρεβάτι, κάτι πουε ίναι πολύ στη μόδα τελευταία και φυσικά πολύ σέξι!

Η κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 του Μάκη Τσέλιου θα παρουσιαστεί στην Athens Xclusive Designers Week στις 20-23 Οκτωβρίου.

Δείτε Επίσης: Athens Xclusive Designers Week: Νέες προσθήκες σχεδιαστών