Μάθε πώς μπορείς να δώσεις την ψευδαίσθηση ενός πιο λεπτού προσώπου μόνο μέσα από μερικά απλά και έξυπνα beauty tips. 

omorfia

Μαλλιά Τα χτενίσματα με όγκο καθώς και η χωρίστρα στο πλάι στρογγυλεύουν το πρόσωπο χωρίς να κολακεύουν τις γωνίες του. Αντικατέστησε τις υπερβολικές μπούκλες και τον όγκο στις ρίζες με χωρίστρα στην μέση και αυστηρό sleek ίσιο look που θα «μακρύνει» το πρόσωπο και θα το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό. Plus: Αν θέλεις να «καμουφλάρεις» το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σου, απόφυγε τα αυστηρά ponytails και τα updos που θα σε αφήσουν εκτεθειμένη.

Μάτια Lucky you! Πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι το μακιγιάζ των ματιών που λεπταίνει το πρόσωπο συμπίπτει με μια από από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, το cat-eye look. Τονίζοντας τις γωνίες των ματιών και τραβώντας αυτές προς τα έξω δίνεται αμέσως έμφαση στο επάνω μέρος του προσώπου τραβώντας την προσοχή από το άλλο μισό ενώ αυτόματα το λεπταίνει. Με άλλα λόγια, συνιστά μια οπτική ψευδαίσθηση, διότι δημιουργεί ένα τριγωνικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Φρύδια Το επιθυμητό «τριγωνικό» αποτέλεσμα επιτείνουν τα πλούσια και πυκνά φρύδια. Μην παραλείπεις να γεμίζεις τα κενά των φρυδιών σου με σκοπό αυτά έπειτα να τονίσουν το επάνω μέρος του προσώπου «κλέβοντας» όγκο από τα μάγουλα.

Contour Η μαγική λέξη που έχει μπει για τα καλά στους βασικούς κανόνες του μακιγιάζ ύστερα από το buzz της Kim Kardashian. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: ο λόγος που έχει λάβει τέτοια έκταση είναι επειδή τονίζει τα σημεία που πρέπει να αναδειχτούν και «κρύβει» τα υπόλοιπα μέσα από τη χρήση δύο αποχρώσεων make up.

Highlighting  Αν η παραπάνω διαδικασία δεν στεφτεί με επιτυχία, υπάρχει ένας εναλλακτικός, και πιο εύκολος -η αλήθεια είναι, τρόπος για να πραγματοποιήσεις το ίδιο εφέ. Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ πέρασε μια highlight πούδρα, ή αλλιώς τις γνωστές λάμψεις, πάνω από τα σημεία που θέλεις να «βγουν» προς τα έξω με σκοπό να τα αναδείξεις, όπως το κόκκαλο σου κάτω από τα μάτια και πάνω από τα μάγουλα, το επάνω μέρος της μύτης και στο πηγούνι.

missbloom.gr