Μόδα είναι να κοιτάς τι συμβαίνει γύρω σου ,να κοιτάς τι κυκλοφορεί και εσύ να καταφέρνεις ενώνοντας καινούρια κομμάτια με παλιά να φτιάξεις το δικό σου στυλ!!
Μόδα είναι πάνω απ’όλα το να έχεις άποψη. Να είσαι ο οδηγός και όχι ο συνοδηγός. Να είσαι ο βασιλιάς και όχι ο ακόλουθός του! Να είσαι εσύ και όχι κάποιος που του μοιάζεις. Να μπερδεύουν τους άλλους με σένα και όχι εσένα με αυτούς! Μόδα είναι να έχεις δικό σου χαρακτήρα Μόδα είναι να δημιουργείς  και όχι να αντιγράφεις αυτούσια το στυλ κάποιου!! Ταιριάζοντας λοιπόν πολλά στυλ, πολλούς σχεδιαστές, πολλές εποχές καταλήγω στα επόμενα πιο hot κομμάτια του φετινού χειμώνα!!

Σκηνικό ΝΟ 1: Σε παίρνει μία φίλη σου πανικόβλητη να σου πει ότι έχει δύο προσκλήσεις για ένα v.i.p event!!Είναι η ευκαιρία που πάντα ονειρευόσουν!!! Τι θα βάλεις όμως?

Σκηνικό ΝΟ 2: Οι φίλοι σου πίσω από την πλάτη σου όλη την ώρα σε αποκαλούν συντηριτικούρα! Τι κάνεις για να τους βουλώσεις το στόμα? Εμφανίζεσαι στο επόμενο πάρτι κάπως έτσι…

Σκηνικό ΝΟ 3: Σε παίρνει μία φίλη από τα παλιά για να βρεθείτε  με την οποία πάντα είχατε κάποιου είδους ανταγωνισμό! Θες να δείξεις επιτυχημένη αλλά και cool ταυτόχρονα…..

Σκηνικό ΝΟ 4: Ουφ….άλλη μία βαρετή μέρα στη δουλειά!!!!  ……και μετά αναρωτιέσαι γιατί στην πέφτουν όλοι οι συνάδερφοι σου!!

Σκηνικό ΝΟ 5 : Έχεις συνέντευξη ????????????? Τιιιιιιιιιι?????
Βάλε αυτό το συνολάκι και πάμε να μας κεράσεις για τη δουλεία που μόλις απέκτησες!!

Σκηνικό ΝΟ 6 : Τι? Ώρα για clubbing? Πω….και θα είναι εκεί και αυτός που μου αρέσει!!! Τι φοράμε τώρα????

Σκηνικό ΝΟ 7: Σε παίρνει ο φίλος σου τηλέφωνο να πάτε για ψώνια…Είναι πρωί  Σαββάτου, νυστάζεις απίστευτα…και όμως πρέπει να πας!! Μη τυχόν και βάλεις τη φόρμα σου! Πρέπει πάντα να είσαι περιποιημένη!!

Σκηνικό ΝΟ 8 : Επειδή δε θέλω να πιστεύετε ότι έχω κάποιο κόλλημα με τις φόρμες….αν ο φίλος σας ,σας πάρει και θέλετε οπωσδήποτε να ντυθείτε σπορ…τότε κάντε το με στυλ….

Σκηνικό ΝΟ 9 : Η καλύτερη σας φίλη παντρεύεται…γι’αυτό και πρέπει να λάμπετε…κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Σκηνικό ΝΟ 10 : Πρώτη μέρα στη δουλειά!!! Βάλτε τα καλά σας και μπείτε με δυναμισμό και σιγουριά στο καινούριο σας περιβάλλον!!!

Σκηνικό ΝΟ 11 : Για ποτό με το αγόρι σας…..?????
ΜΜΜΜΜ….θα παραμιλάει για αρκετές εβδομάδες αν σας δει με αυτά τα ρούχα…

Σκηνικό ΝΟ 12 : Σε προσκαλεί να πάτε σε έναν αγώνα ιππασίας ! Θέλεις να του δείξεις ότι μπορείς παντού να είσαι στιλάτη!!

Σκηνικό NO 13 : Θέλεις να τον αποπλανήσεις??? Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο κοντό φόρεμα από αυτό!!!!

Σκηνικό ΝΟ 14 : Είσαι καλεσμένη σε πάρτι και είναι η πρώτη φορά που θα σε πάρει μαζί του να σε γνωρίσει στους φίλους του!! Το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοιο ντύσιμο,  οι φίλοι του επιτέλους θα καταλάβουν γιατί τους έχει φτύσει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό!!

Σκηνικό ΝΟ 15 : Επειδή σε αυτήν τη ζωή όλα είναι πιθανά, ας υποθέσουμε ότι σας καλεί σε δείπνο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.. Τι θα βάλετε? Θέλετε να δείχνετε κομψή και σέξι!!! Ε λοιπόν με αυτό το ντύσιμο μπορεί και να γίνεται η νυν πριγκίπισσα της Αγγλίας!!

Σκηνικό ΝΟ 16: Σήμερα θα γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου!!! Ξύπνησες το πρωί με ένα προαίσθημα!! Πρέπει σίγουρα να είσαι πανέμορφη και εντυπωσιακή το βράδυ που θα βγεις!! Θα σε προσέξει αμέσως!!!

Σκηνικό ΝΟ 17 : Έχει γενέθλια ο φίλος σου και δεν έχεις λεφτά να του πάρεις δώρο…Μην ανησυχείς!! Δε νομίζω να το καταλάβει…


Σκηνικό ΝΟ 18 : Η κολλητή σου θέλει να βγείτε να τα πείτε κοριτσοπαρέα…φόρα κάτι άνετο και casual…

Σκηνικό ΝΟ 19 :Ήρθε η μέρα που πάντα φοβόσουν!!! Ο γάμος της αδερφής σου…Τι θα φορέσεις? Έρχεται και η σειρά σου μη χαίρεσαι…

Σκηνικό ΝΟ 20 : Τελικά χαιρόσουν και να που η ώρα έφτασε……Η μεγάλη μέρα!!!!
Ο,τι και να βάλεις πάλι εσένα θα κοιτάνε όλοι…επομένως απλά σου δίνω μία επιλογή!!

Ποιο είναι λοιπόν το συμπέρασμα από όλα αυτά? Ότι σε κάθε στιγμή της ζωής σου πρέπει να δείχνεις υπέροχη? Όχι το συμπέρασμα είναι πως πρέπει να νοιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου!! Με αυτά που φοράς και με αυτά που εκπέμπεις!! Από κάπου παίρνεις την έμπνευση και την προσαρμόζεις σε σένα!! Δε ψάχνεις να βρεις τρόπους να αντιγράψεις , αλλά τρόπους να σε αντιγράψουν!! Άρα μόδα = αυτοπεποίθηση πάνω από όλα!!

Πίστεψε σε σένα! Ταίριαξε τα αταίριαστα .Μη φοβάσαι !Δώσε χρώμα στη ζωή σου και άσε έξω από αυτήν ταμπού και συντηρητισμούς!!  Λέγε δυνατά κάθε πρωί ,’’σήμερα θα κλέψω την παράσταση!!’’ Γιατί τόσα χρόνια ένα πράγμα έμαθα!! Κάθε μέρα είναι μία παράσταση ,με πρωταγωνιστή εσένα και σκηνοθέτη την πίστη σου!! Αυτή καθορίζει τα πάντα.. από την πλοκή της ζωής σου μέχρι και το φινάλε!

Κλέψε την παράσταση λοιπόν, και αφέσου στη ζωή με στυλ. Παίξε τον εαυτό σου και φτιάχτον όπως σου αρέσει! Η ζωή σου είναι μια ταινία με happy end…Ξέχνα τι ήσουν μέχρι πριν 1 λεπτό, αυτό είναι  παρελθόν πια.. Παίξε το νέο σου ρόλο και ξέχνα τους παλιούς…ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!! Νομίζω ήρθε η ώρα για το πρώτο σου Όσκαρ….!!!!