Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από την υπεύθυνη της AXDW- Athens Xclusive Designers Week, η οποία ήθελε να βρεθούμε από κοντά και να κάνουμε ένα ραντεβού.

Η συνάντησή μας έγινε αρχές φθινοπώρου λίγο πριν ξεκινήσει η 22η Εβδομάδα Μόδας και έπεσα κατευθείαν στα βαθιά γιατί λίγες μέρες αργότερα βρέθηκα στο πρώτο show. Την Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα την είχα παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν λόγω των site με τα οποία συνεργαζόμουν κατά καιρούς, αλλά τώρα είχε έρθει η στιγμή να δω κάποια πράγματα εκ των έσω καθώς η συνεργασία μου με την AXDW είχε μια πιο μόνιμη βάση.

Δεν μπορώ να πω, είναι ωραία εμπειρία να ζεις όλη την Εβδομάδα Μόδας από την πρώτη σειρά, να γνωρίζεις ανθρώπους από τον χώρο της μόδας, να τριγυρνάς στα backstage μαζί με την Anna Molinari της Blugirl, να ανταλάσσεις μηνύματα με τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές, να χαιδεύεις πρώτη τα ρούχα τους, να μαθαίνεις πρώτη τις εκπλήξεις των show τους και να ξέρεις πρώτη πού θα γίνει τι!

Ήταν επίσης συγκλονιστική εμπειρία να πρέπει να ετοιμάσεις projects, διαγωνισμούς, να βρεις ιδέες, να βοηθήσεις στην υλοποίησή τους και να συμβάλλεις στην καλύτερη ανάδειξη αυτού του θεσμού, που είναι τόσο σημαντικός για τη μόδα αλλά και για τη χώρα μας.

Φέτος την άνοιξη θα βρεθώ και στην 23η AXDW όπου θα σας μεταφέρω περισσότερα πράγματα, εικόνες που θα δω, πράγματα που θα μάθω! Stay tuned!