Η Lacoste είναι μία μάρκα που αγαπάμε πολύ! Και την αγαπάμε για τη διαχρονικότητά της αλλά και για το υπέροχο casual ντύσιμο που μπορεί να μας προσφέρει.

Λίγα λόγια για τη μάρκα

Το 1933 ο Ρενέ Λακόστ, παίκτης του τένις, αποφασίζει να αντικαταστήσει στο γήπεδο το παραδοσιακό μακρυμάνικο πουκάμισο με αυτό που θα γίνει το κλασικό πόλο της Lacoste. Έτσι γεννήθηκε η διάσημη φίρμα με σήμα τον κροκόδειλο. Περήφανη για το αθλητικό της παρελθόν, μπόρεσε να επιβληθεί ως πραγματικό σημείο αναφοράς, συνώνυμο κομψότητας και άνεσης. Παρούσα σήμερα και στις πέντε ηπείρους, η Lacoste οφείλει την επιτυχία της στις αξίες της αυθεντικότητας, της επίδοσης και της κομψότητας. To κροκοδειλάκι καθιερώθηκε ύστερα από το παρατσούκλι που είχανε βγάλει οι φανς του Rene Lacoste στο γήπεδο, που τον φώναζαν ‘The Crocodile’, εξαιτίας της επιμονής του την ώρα των αγώνων.

Τα παπούτσια της Lacoste αποτελούν επίσης σταθερή αξία και είναι πολύ δημοφιλή κυρίως στους άνδρες, με τα πάνινα και τα sneaakers να κλέβουν συνήθως τις εντυπώσεις. Είναι ιδανικά για κάθε μέρα για να τα φοράτε είτε με τζιν, με casual παντελόνια, αλλά και με πιο καλό ή πιο αθλητικό ντύσιμο!

Σήμερα στο FashionWay επιλέξαμε μερικά αγαπημένα παπούτσια της Lacoste και σας τα παρουσιάζουμε..

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα παραπάνω σχέδια και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης: New Fall Trend: Τσάντες με αλυσίδα και ποιοι τις φόρεσαν

Δείτε Επίσης: Οι τσάντες Messenger μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τη νέα σεζόν

Δείτε Επίσης:Όταν τα φλατ πέδιλα αποκτούν χαρακτήρα

Δείτε Επίσης: Η ιστορία των ψηλοτάκουνων παπουτσιών

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Η δυναμική επιστροφή της γόβας