Κourtney Kardashian – Shape Magazine

Η Kourtney Kardashian μίλησε στο περιοδικό Shape για το πώς κατάφερε μετά την εγγυμοσύνη της να επιστρέψει δυναμικά με άν πολύ πιο υγιές και γυμνασμένο σώμα. Η ίδια μάλιστα είπε πως θεωρεί τον εαυτό της απόδειξη που δείχνει πως μια γυναίκα μπορεί να δείχνει καλύτερα κ πιο σέξι ακόμα και μετά από εγγυμοσύνη.

Κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία της Kourtney είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς θα αναρωτιέστε πώς τα κατάφερε η Kourtney να αποκτήσει τέτοιο σώμα…Η ίδια μας δίνει την απάντηση λέγοντας πως το τρέξιμο της έσωσε τη ζωή. Λίγο καιρό αφού γέννησε ξεκίνησε το τρέξιμο. Πλέον της έχει γίνει συνήθεια και σηκώνεται κάθε πρωί στις 7 και τρέχει μισή ώρα έξω από το σπίτι της. Κατά τα άλλα δεν κάνει κάτι άλλο…απλά προσέχει τη διατροφή της. Στην αρχή το έκανε λόγω εγγυμοσύνης αλλά στην πορεία κατάλαβε πως της αρέσει πραγματικά να τρώει φρούτα και λαχανικά!!

Αν είστε και εσέις στην κατηγορία γυναικών που μόλις γέννησαν τότε εμπνευστείτε από την Kourtney Kardashian και προσπαθήστε να κάνετε ό,τι έκανε και αυτή. Δεν είναι δύσκολο…είναι απλά θέμα πυθαρχείας και επίσης εξαρτάται από το πόσο το θέλετε. Για παράδειγμα δε θέλετε ο άνδρας σας να σας κοιτάξει μία μέρα 1 ή 2 ή 5 μήνες αφού γεννήσατε και να μείνει με ανοιχτό το στόμα από το εκπληκτικό σας σώμα!!? Για όσες δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, φυσικά θα είναι ακόμα πιο εύκολο!! Αν η Kourtney, η Adriana Lima, η Gisele, η Heidi Klum και η Miranda Kerr τα κατάφεραν μόλις 2 ή 3 μήνες μετά την εγγυμοσύνη τους να βγουν με μαγιό και εσώρουχα δημόσια….τότε σίγουρα μπορείτε και εσέις…Γιατί όχι δηλαδή? Τι παραπάνω έχουν αυτές από εμάς????

 

Δείτε Επίσης: Ποιο είναι το κατάλληλο τζιν για εσάς?

Δείτε Επίσης: New Sexy Trend: Κορμάκια