Πλέον θεωρείται ξεπερασμένο να φοράς απλά 2-3 βραχιόλια και ένα κολιέ με απλές χάντρες. Τα αξεσουάρ πάντα δίνουν κάτι παραπάνω στο στυλ μας αρκεί να είναι λίγο πιο ψαγμένα. Στην καθημερινότητά σας φυσικά, ακόμα και ένα απλό βραχιόλι σίγουρα θα δώσει στυλ στην όλη σας εμφάνιση. Ωστόσο όταν πρόκειται για πιο ιδιαίτερες εξόδους σας καλό θα ήταν να το ψάχνετε λιγάκι παραπάνω. Ένα περίεργο κολιέ, μία εκκεντρική κορδέλα για τα μαλλιά, ή ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά σε ένα σύνολο που κατά τα άλλα είναι βαρετό.

H Keira Knightley για παράδειγμα, πρόσφατα σε εμφάνισή της φόρεσε στα μαλλιά της ένα εκπληκτικό αξεσουάρ του οίκου Chanel από την Cruise Collection 2012/2013.

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι ίσως από τα πιο δυσκολοφόρετα αξεσουάρ και αυτό γιατί είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάποιο αξεσουάρ να σου ταριάζει και φυσικά είναι ακόμα πιο δύσκολο, για τις περισσότερες γυναίκες, να το τολμήσουν και να το φορέσουν σε κάποια εμφάνισή τους. Ωστόσο αξίζει τον κόπο γιατί θα ξεχωρίσετε αμέσως και θα δώσετε ένα πολύ καλό σην στην εμφάνισή σας.

Τώρα αν δενε ίστε τόσο πολύ τύπος των αξεσουάρ στα μαλλιά, προτιμήστε κάτι πιο παραδοσιακό, όπως ένα κολιέ στο λαιμό, αλλά φροντίστε να είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Τα βραχιόλια φυσικά είναι ένα must που οι πλειοψηφία των γυναικών αγαπάει. Σπάνια θα δείτε γυναίκα χωρίς μερικά απλά βραχιολάκια είτε από πλαστικό, είτε από καουτσούκ, είτε από σχοινί, είτε ακόμα και από πετονιά. Τα συγκεκριμένα βραχιολάκια φοριούνται όλη την ημέρα και δίνουν λίγο πιο ανέμελο λουκ στην όλη σας εμφάνιση.

Δείτε Επίσης: Street Fashion: Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα θαύματα

Δείτε Επίσης: Τσάντες & Παπούτσια Desigual: Ό,τι πιο φρέσκο και στυλάτο για φέτος

Δείτε Επίσης: Αμερικάνικη Vogue: Διαφημίζοντας τα σκουλαρίκια Chandelier