Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του σχεδιαστή Jason Wu, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Αυτήν την επίδειξη πραγματικά την περίμενα πως και πως και ενθουσιάστηκα όταν την είδα. Ήταν πραγματικά υπέροχη και συνειδητοποίησα για ακόμα μία φορά γιατί ο Jason Wu είναι τόσο πετυχημένος σχεδιαστής και ας είναι μόνο 29 χρονών!

Είδαμε λοιπόν στην επίδειξη υπέροχα παντελόνια συνδυασμένα είτε με κοντα γιλέκα, είτε με κάπες, είτε με εκκεντρικά σακάκια και καμπαρτινάκια! Λάτρεψα το παρακάτω κυπαρισσί καμπαρτινάκι!!!LOVE LOVE LOVE IT!

Χρώματα

Το κόκκινο που χρησιμοποίησε πολύ ο σχεδιαστής ήταν πραγματικά εκτυφλωτικό και το είδαμε σε 3 αποχρώσεις. Ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς, ένα κόκκινο που πήγαινε και λίγο προς φούξια, και ένα πιο σκούρο κόκκινο. Το μαύρο, το γκρι και το χρυσό ήταν μερικές ακόμα hot αποχρώσεις.

[nggallery id=3600]

Ξετρελάθηκα επίσης με τα λουλουδάτα σχέδια αλλά και τα πολύ κομψά κεντήματα πάνω σε μερικά σχέδια του Κινέζου σχεδιαστή. Άλλωστε μπορεί να ζει στην Αμερική από τα 9 του αλλά ποτέ δε ξεχνάει τις ρίζες του.

 [nggallery id=3601]

Μαλλιά

Τα μαλλιά των μοντέλων μας άρεσαν ιδιαίτερα! Αποτελούνταν από μακριές αλογοουρές, ολόισιες και πιασμένες σχετικά ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μακιγιάζ

Όσον αφορά το μακιγιάζ των μοντέλων, ήταν απλό και κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις. Απαλά ροζ χείλη, ελάχιστο ρουζ και έντονη σκιά σε μεταλιζέ αποχρώσεις.

[nggallery id=3602]

Δείτε Επίσης: BCBG by Max Azria: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/2013

Δείτε Επίσης: Rachel Comey: FW 2012/2013

Δείτε Επίσης: Stella McCartney SS 2012

Δείτε Επίσης: Yves Saint Laurent: SS 2012