Νομίζω αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό για όλους μας. Πάντα πίστευα στα σημάδια του καιρού και πάντα πίστευτα πως ο καιρός μπορεί σε πολλές φάσεις της ζωής μας να καθορίσει τις εξελίξεις. Επίσης κάτι που πάντα μου άρεσε να κάνω είναι να μελετάω τη συμπεριφορά μου σε καταστάσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Από αυτές τις συμπεριφορές μπορούσα πάντα να βγάζω σημαντικά συμπεράσματα για τη ζωή μου, την εξέλιξή της και γενικά τα θέλω μου.

Αυτή τη διατροφή έκανα και έχασα 5 κιλά σε 1 μήνα

Σε κάποια φάση της ζωής μου (δεν θα πω σε ποια για ευνόητους λόγους) ήθελα να φύγω διακαώς από τη δουλειά στην οποία ήμουν. Θυμάμαι πως μια από εκείνες τις ημέρες που σκεφτόμουν πόσο πολύ θέλω να φύγω από τη δουλειά μου έπιασε βροχή. Πολύ δυνατή βροχή! Αρχικά είπα να περιμένω λίγο να σταματήσει. 5 λεπτά αργότερα αποφάσισα να ψάξω να βρω κάποιον πλανόδιο για να αγοράσω μια ομπρέλα ώστε να μην καθυστερήσω πολύ στη δουλειά. Πλήρωσα την ομπρέλα και άρχισα να προχωράω στη βροχή. Η βροχή όμως ήταν τόσο δυνατή που βρεχόμουν πολύ. Σταμάτησα σε ένα σκέπαστρο και είπα να περιμένω. Περίμενα 5 λεπτά και άρχισα να ψάχνω στο κινητό μου για να βρω ένα ταξί ώστε να μην αργήσω πολύ στη δουλειά. Ταξί δεν έβρισκα και ένιωσα να τα χάνω. Με κυρίευσε το άγχος. Μετακινήθηκα λίγο σε ένα άλλο σκέπαστρο και τότε βρήκα ένα ταξί.

Deliciously Ella: Δες πώς άλλαξε τη ζωή της η διάσημη (πλέον) blogger

Μόλις έφτασα στη δουλειά άρχισα να σκέφτομαι τη συμπεριφορά μου. Συνηδειτοποίησα ότι ενώ δήλωνα ρητά πως θέλω να φύγω από τη δουλειά μου, με τη συμπεριφορά μου έδειχνα ακριβώς το αντίθετο και έκανα τα πάντα για να μην καθυστερήσω ούτε 5 λεπτά. Το μήνυμα που έστελνα με τις πράξεις μου στο σύμπαν ήταν πως έτρεμα και μόνο στην ιδέα μην φύγω από τη δουλειά μου.

Αυτό το συμπέρασμα με βοήθησε πολύ ώστε να αλλάξω συμπεριφορά, και εν καιρώ κατάφερα να εγκαταλείψω εκείνη τη δουλειά…Το μυστικό για να αλλάξετε καταστάσεις είναι να αλλάξετε τις πράξεις σας ώστε αυτά που κάνετε να συμβαδίζουν με αυτά που δηλώνετε ότι θέλετε να πετύχετε!

Καλημέρα!!!