Όλοι μας ζούμε στιγμές μέσα στην ημέρα μας ή μέσα στην εβδομάδα μας που νιώθουμε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά. Εκείνες τις ώρες μπορεί να νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς χαρά και δυσκολεύεσαι να πάρεις τα πάνω σου.

Η μόδα πολλές φορές μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα και αυτός είναι και ο λόγος που πολλές από εμάς τρέχουμε να κάνουμε ψώνια κάθε φορά που νιώθουμε λίγο πεσμένες. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω! Η Chiara Ferragni ακολουθεί μια άλλη προσέγγιση που επίσης είναι πολύ καλή ιδέα. Φοράει από την κορφή ως τα νύχια ροζ!

H Chiara Ferragni μας δείχνει την ντουλάπα της και θα πάθετε ένα μικρό σοκ!

Αυτές τις μέρες η γνωστή fashion blogger και instagrammer βρίσκεται στη Σανγκάη για επαγγελματικό ταξίδι και όπως ανέφερε στα social media της τής λείπει ο γιος της.

Η ίδια φόρεσε φούξια κολάν και πουλόβερ και σίγουρα η διάθεσή της βελτιώθηκε. Άνοιξε και εσύ την ντουλάπα σου και ψάξε να φτιάξεις ένα συνολάκι με ρούχα σε έντονες αποχρώσεις που όταν τα φορέσεις μαζί θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας πω αν το τρικ της Chiara πετυχαίνει ή όχι.

Δες παρόμοια κολάν παρακάτω!

Koλάν  Gucci – Αγόρασέ το εδώ!


Koλάν Ellery – Αγόρασέ το εδώ!

Koλάν Junya Watanabe – Αγόρασέ το εδώ!

Koλάν Miu Miu – Αγόρασέ το εδώ!

Koλάν Emilio Pucci – Αγόρασέ το εδώ!

Koλάν Gucci – Αγόρασέ το εδώ!

Koλάν Alaia – Αγόρασέ το εδώ!

Δεν ξέρεις πώς να κάνεις layering: Να πώς θα ξεκινήσεις… (Το πρώτο βήμα!)