Η Rosamund Pike, η γνωστή ηθοποιός, συνεργάστηκε με το διάσημο brand LK Bennett, προκειμένου να δημιουργήσει μία σειρά από τσάντες. Η Rosamund σχεδίασε 3 διαφορετικές τσάντες σε 6 αποχρώσεις και πόζαρε με αυτές, μιας και είναι το πρόσωπο του οίκου για αυτή τη σεζόν.

lk3

“Νοιώθω απίστευτα νευρική σχετικά με αυτό. Είναι κάτι που δημιούργησα και έβαλα το γούστο μου πάνω σε αυτό, τις προτιμήσεις μου. Έβαλα πολύ σκέψη πάνω σε όλο αυτό. Ήθελα να δώσω στους ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν τσάντες σχεδιαστών μία γεύση ποιότητας στη μισή τιμή, αλλά και πάλι παραμένει ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας’, τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Κάθε τσάντα είναι χειρός, αλλά υπάρχει και λουρί έτσι ώστε να μπει χιαστή για όσες το επιθυμούν. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκε δέρμα από την Ιταλία.

lk2

“Δεν ήθελα να είναι μία τσάντα που επιβάλλει τίποτα σε κανέναν. Ήθελα να είναι σε θέση να περιέχει κάτι από χάος, αλλά να έχει μία ωραία εξωτερική εμφάνιση. Πάντα θεωρώ τον εαυτό μου ως κλασική γυναίκα, με λίγα διεφθαρμένα στοιχεία. Αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα να δημιουργήσουν με ειδικό τρόπο το φερμουάρ. Ήθελα να βάλω το γούστο μου χωρίς όμως να βομβαρδίσω τους ανθρώπους με αυτό. Τα μικρά χερούλια για πραάδειγμα αντιπροσωπεύουν το μικρό κορίτσι που έχουμε μέσα μας όλοι μας.”

lk