Η συλλογή της Isabel Marant για την H&M είναι ένα από τα μεγαλύτερα φετινά γεγονότα της μόδας. Εδώ η ίδια η σχεδιάστρια μας μιλά για τη συλλογή.

Η Isabel για τη συλλογή H&M: «Σχεδιάζω για όλους. Για γυναίκες όλων των ηλικιών, για κορίτσια και τις μητέρες τους, για νέες γιαγιάδες και τώρα, για πρώτη φορά με την Η&Μ, για τους άντρες φίλους μου που πάντα με εκλιπαρούσαν να σχεδιάσω αντρικά ρούχα. Συνήθως γνωρίζω ενστικτωδώς τι θα σημειώσει καλές πωλήσεις. Δεν ξέρω πώς, αλλά πάντα το πετυχαίνω. Έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση με αυτή τη συλλογή Η&Μ.»

Η Isabel για το λανσάρισμα στο κατάστημα: «Μετά από έξι μήνες σκληρής δουλειάς για τη συλλογή αυτή, είμαι ενθουσιασμένη που τα ρούχα καταφθάνουν στα καταστήματα. Η διάθεση θα γίνει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και αυτό με συναρπάζει ακόμα περισσότερο. Η συλλογή αποτελείται από αυθεντικά ρούχα με άποψη και κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω ότι οι πελάτες της Η&Μ θα ανταποκριθούν.»

Η Isabel για το σχεδιασμό της συλλογής: «Όλο το project το διακατείχε έντονος ενθουσιασμός και το απόλυτο πάθος για τη μόδα που είναι το κοινό μας σημείο με την ομάδα της Η&Μ. Ήταν συναρπαστικό που βγήκα από την πεπατημένη και δοκίμασα κάτι νέο – σε αυτή την περίπτωση το νέο ήταν η παραγωγή μιας περιορισμένης συλλογής σε μεγάλη κλίμακα για ένα τεράστιο κοινό και σε καλές τιμές. Ως σχεδιάστρια που αρέσκεται στις προκλήσεις, αλλά θέλει να ντύνει αυθεντικούς ανθρώπους στην καθημερινότητά τους, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.»

Δες στο βίντεο εδώ! την παρουσίαση της συλλογής στο Παρίσι που ήταν άκρως εντυπωσιακή!