Είναι 40 χρονών και το σώμα της είναι φανταστικό! Η Heidi Klum έχει κάνει 4 παιδιά και συνεχίζει την προσπάθεια και τα καταφέρνει κάθε φορά να επαναφέρει το σώμα της στην αρχική του κατάσταση και σε ακόμα καλύτερη!

Αυτή τη φορά ο φακός τη συνέλαβε στην παραλία στις Bahamas, με τον φίλο της, Martin Kirsten και τα 4 παιδιά της, την 9χρονη Leni, την 3χρονη Lou, τον 6χρονο Johan και τον 7χρονο Henry. Η Heidi επέλεξε να φορέσει τη μία μέρα ένα πράσινο μπικίνι, ενώ είχε φτιάξει τα μαλλιά της σε πλεξούδες, και την επόμενη φόρεσε ένα πορτοκαλί στράπλες μπικίνι.

Ο στυλίστας του FW τονίζει..

‘Προτιμήστε το στράπλες μαγιό αν έχετε λίγο στήθος! Φέτος, όπως και τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι της μόδας τα διαφορετικά πάνω-κάτω στο μπικίνι, αν και βλέπουμε μία επιστροφή και πάλι στα σετ. Το όλο λουκ της παραλίας πλέον αποκτάει περισσότερο νόημα και στυλ. Παλαιότερα αρκούσε ένα απλό φορεματάκι και ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Τώρα μπορείτε να διαλέξετε μία ωραία τσάντα παραλίας-υπάρχουν πολλές ψάθινες, πλαστικές που μας αρέσουν και θα σας προτείνουμε σύντομα- να βάλετε αξεσουάρ είτε από ξύλο, ψάθα, κοκάλινα και οτιδήποτε θεωρείται πως ταιριάζει στο mood της παραλίας. Τα φουλάρια, τα καπελα και οι κορδέλες στα μαλλιά είναι επίσης must! Eπιλέξτε ένα ωραίο βραχιολάκι για το πόδι-είτε από κλωστή, είτε από χάντρες είτε από πολύ πολύ λεπτή χρυσή αλυσίδα και αποφύγετε οτιδήποτε σε χοντρό ασήμι ή χρυσό γιατί είναι πλέον ξεπερασμένα. Στο λαιμό είναι πολύ της μόδας να φοράτε 2-3 πολύ πολύ λεπτές χρυσές αλυσίδες σε διάφορα ύψη.’

Photos Credit: PacificCoastNewsOnline