Ο GIORGIO ARMANI συνεπής με την πρωτοβουλία Acqua for Life Challenge  –που σκοπό έχει τη συγκέντρωση ασφαλούς νερού σε πληθυσμούς που στερούνται πρόσβασης σε αυτό- θέτει ως αντίστοιχη πρόκληση για το 2012 τη Βολιβία, καθώς συγκεκριμένες περιοχές της χώρας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην πρόσβαση σε ασφαλές νερό.

Με επίκεντρο τον κόσμο του Acqua di Gio και του Acqua di Gioia, δύο αρωμάτων που βρίσκονται από τη φύση τους σε αρμονία με το νερό, δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό δίκτυο υποστήριξης και αλληλεγγύης με ιδιαίτερη εστίαση στο Διαδίκτυο. Aπό την πώληση κάθε αρώματος Acqua di Gio και Acqua di Gioia, θα διατίθενται 100 λίτρα ασφαλούς νερού ετησίως στα παιδιά και τις κοινότητες όπου ζουν.


Στη συνέχεια, κάθε συμμετέχοντας θα καλείται, μέσω ενός προσωπικού κωδικού, ο οποίος θα εμφανίζεται στην εξωτερική συσκευασία του επιλεγμένου αρώματος, να συνεχίσει τη δράση του στο Διαδίκτυο. Ο στόχος του είναι να ανταποκριθεί στην πρόκληση «Acqua for Life Challenge» και να προσφέρει 40 εκατομμύρια λίτρα ασφαλούς νερού σε πληθυσμούς που στερούνται πρόσβασης σε αυτό και κυρίως, σε παιδιά.

Δείτε Επίσης: Giorgio Armani: Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου

Δείτε Επίσης: Κατερίνα Μισιχρόνη: Επιλέγει καλλυντικά Giorgio Armani

Δείτε Επίσης: Μαρία Κορινθίου: Χρησιμοποιεί προιόντα ομορφιάς Giorgio Armani

Δείτε Επίσης: Designer Lift: Το νέο make up του Giorgio Armani