Το scrabble πάντα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και μπορώ να πω πως ήμουν και πολύ καλή σε αυτό.Φαντάζεστε λοιπόν τη χαρά μου όταν συνειδητοποίησα πως μία πολύ ευφυής γυναίκα το έβγαλε σε κολιέ,καρφίτσες,σκουλαρίκια και  μπρελόκ!Ενθουσιάστηκα!

[nggallery id=636]

Η Κatarina Louise, είναι υπεύθυνη για αυτό το αριστούργημα που αποτελεί πολύ ωραίο δώρο επίσης.Μπορείτε να φτιάξετε τα αρχικά σας και να τα περάσετε στο λαιμό σας,ή στο χέρι σας.Κοστίζουν μόνο από 5 έως 35 Eυρώ.

Για όσους δεν είναι και τόσο φαν του scrabble,μπορούν να βρούνε και άλλα παιχνίδια φτιαγμένα σε κολιέ ή βραχιόλια ή δαχτυλίδια,όπως ζάρια,σκάκι και άλλα.

[nggallery id=637]

Και φυσικά η Katarina δεν έχει επαναπαυθεί μόνο σε αυτά,φτιάχνει πολλά κοσμήματα χρησιμοποιώντας κουμπιά και περίεργα υλικά με τα οποία φτιάχνει διάφορα εκκεντρικά σχέδια.

[nggallery id=638]

Δημιουργήστε λοιπόν το δικό σας στυλ,με φτηνά αλλά πολύ πρωτότυπα κομμάτια.Δεν είναι απαραίτητο να είστε ντυμένοι από την κορφή ως τα νύχια με chanel και dior.Κομμάτια όπως αυτά θα σας δώσουν άλλο αέρα στο στυλ.Αυτά είναι τα κομμάτια που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των γύρω σας…

Αυτά από μένα…

Τα λέμε σύντομα…