Ο Apostolos Mitropoulos μετά την επιτυχημένη συνεργασία με την Patricia Field για το Dover Street Market της Νέας Υόρκης, ανοίγει το δικό του Pop Up Store στο Κολωνάκι για την περίοδο των γιορτών.

fullsizerender

Στον θαυμαστό κόσμο της μόδας όπου οι εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια όλο και λιγοστεύουν, ο Apostolos Mitropoulos ξέρει καλά πώς να αλλάζει τα δεδομένα, αποδεικνύοντας πώς η ανατροπή είναι η δεύτερή του φύση.

cardpopup

Μετά την άκρως επιτυχημένη ομώνυμη μπουτίκ του στη Μύκονο, σε συνεργασία με το Underground, που αποτελεί το καλοκαιρινό meeting point των fashionistas και φιλοξενεί αποκλειστικά τις δικές του συλλογές, γράφει ιστορία στη χώρα μας μιας και είναι ο πρώτος έλληνας σχεδιαστής που ανοίγει το δικό του Pop Up Store, δίνοντας στο κοινό της Αθήνας τη δυνατότητα να δει και να αποκτήσει τις δημιουργίες του.

001esmileyfw161

Για δυο εβδομάδες το showroom του Underground θα μετονομαστεί σε «Minnie in Heels Pop up store Holiday Specials» και θα γεμίσει με limited edition και one of piece ευκολοφόρετα ρούχα του, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, από το πρωί, εκπέμποντας μια street style αύρα, μέχρι το βράδυ, παραπέμποντας στο fairytale chic.

Εντυπωσιακά bomber jackets, ονειρεμένα πουκάμισα, T-shirts και hoodies με το χαρακτηριστικό 3 viagra sans ordonnance eyed smiley, το Tutankhamun print και το νέο λογότυπο έκπληξη,.

002flightfw16

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται με την διάθεση των δημιουργιών του από παλαιότερες συλλογές του με 50% έκπτωση, αλλά και των κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με το Haniotis Jewelery με αποκορύφωμα το γούρι πιστωτική κάρτα -ανοιχτήρι, το πιο in fashion και πρωτότυπο δώρο για τις γιορτές.

003flagteefw16

«Minnie in Heels Pop up store Holiday Specials Apostolos Mitropoulos»

Σκουφά 35, Κολωνάκι, στο showroom του Underground, Τηλ.: 210 3640734

Ανοιχτά: 18 -31 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 21.00