Αν και πέρασε μία μέτρια χρονιά η Anya Hindmarch, όταν της έκλεψαν το κατάστημά της αρκετές φορές στο Λονδίνο, η γνωστή σχεδιάστρια δεν το έβαλε κάτω, και πολύ καλά έκανε μιας και η βασίλισσα Ελισάβετ τη βράβευσε για τα σχέδια και το ταλέντο της.

H νέα της Collection για την άνοιξη/καλικαίρι 2010, την πήγε σε άλλο επίπεδο καθώς τα υπέροχα κομμάτια που παρουσίασε έκλαιψαν τις εντυπώσεις. Τα σχέδια της μάλιστα με polka -δηλαδή πουά- εντυπωσίασαν φασιονίστες και μη, οι οποίοι έτρεξαν να προμηθευτούν τις μοναδικές τσάντες.

Ένα άλλο σχέδιο με μεγάλη επιτυχία, ήταν αυτό από καμβά, που είναι και οικολογικό υλικό και έχει μεγάλη πέραση σε διάσημους και μη.

H ίδια η Hindmarch, είπε πως ήθελε να φέρει ζωντανά χρώματα στην επιφάνεια, καθώς και οτι επηρεάστηκε πολύ από το ροζ και τις αποχρώσεις μίας τσίχλας και από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου και του γυαλιού. Προσπάθησε όπως τόνισε και η ίδια να φτιάξει κομμάτια που δε θα είναι ποτέ  ” of a season ” αλλά θα είναι ” of a moment in your life ”. Δηλαδή κομμάτια που θα σηματοδοτήσουν κάποια σημαντική στιγμή της ζωής σου και δε θα είναι ποτέ ντεμοντέ. Η Hindmarch πρόσθεσε πως ποτέ δεν της άρεσε να φτιάχνει it κομμάτια- δηλαδή με τρελές πωλήσεις- αλλά κομμάτια που θα κρατήσουν για πάντα.

” Γι’αυτό το λόγο ξεκίνησα το σχέδιο, για να φτιάχνω κομμάτια που θα έχουν το όνομά σας πάνω τους και όχι το δικό μου… έτσι ώστε να περάσουν από γενιά σε γενιά”

Anya Hindmarch

Aπολαύστε την collection….

[nggallery id=673]

[nggallery id=674]

[nggallery id=675]

Ποιος είναι ο επίλογος? Οι τελευταίες σειρές πιο πάνω, τα λόγια δηλαδή της ίδιας της σχεδιάστριας η οποία είχε ένα όραμα και το ακολούθησε πιστά.. Αυτό είναι το ωραίο πράγμα στη ζωή. Να κάνουμε όνειρα παντοτινά, και να μην παραστρατούμε στην πορεία λόγω κακών επιρροών αλλά μόνο με τη δική μας θέληση.Όταν κάτι είναι αληθινό και το αγαπάτε πολύ…θα κρατήσει για πάντα.