Σχεδιαστές όπως η Victoria Beckham, o Alexander Wang, o Phillip Lim και οι Rag&Bone μας παρουσίασαν σύνολα που θύμιζαν αθλητικό στυλ. Το αθλητικό στυλ υπάρχει τα τελευταία χρόνια πολύ έντονο στις πασαρέλες, αλλά φέτος ένας λόγος παραπάνω είναι και οι Ολυμπιακοί αγώνες που έρχονται. Έτσι οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και μας παρουσιάσαν ρούχα με αθλητικές πινελιές..

Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα στα φετινά ρούχα ήταν πως το αθλητικό στοιχείο ήταν ακόμα πιο καλά κρυμένο, αλλά ωστόσο υπήρχε δίνοντας ένα πολύ πετυχημένο touch στο όλο σύνολο.

[nggallery id=3634]

To αθλητικό στυλ όμως, ήταν εξίσου εμφανές και στις ανδρικές κολεξιόν.

Ο σχεδιαστής Nicole Farhi, o Phillip Lim αλλά και ο Alexander Wang, ήταν μόνο μερικοί από τους σχεδιαστές που λάνσαραν το συγκεκριμένο στυλ.

Όπως είδατε λοιπόν το αθλητικό στυλ με τα χρόνια παύει να είναι μόνο ένα λουκ που υιοθετούμε για το γυμναστήριο ή γενικά τις αθλητικές μας υποχρεώσεις. Το αθλητικό στυλ αποκτάει αξία και φοριέται πλέον όλες τις ώρες της ημέρας. Άλλωστε φαντάζομαι θα έχετε ήδη παρατηρήσει στους δρόμους της Αθήνας μερικές κοπέλες που φοράνε για παράδειγμα φόρμα συνδυασμένη με μπαλαρίνα ή κολάν με μπότα. Μη σας κάνει εντύπωση γιατί αυτές οι κοπέλες είναι ήδη μπροστά. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο το πως θα συνδυάσεις κάτι αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με μπλούζ που μοιάζει με φούτερ..στο κλαμπ!

Δείτε Επίσης: Fashion Alert: Τα σούπερ καυτά τρεντς του καλοκαιριού

Δείτε Επίσης: Fashion Alert: Ζώνες όλων των ειδών

Δείτε Επίσης: Fashion Alert: Παπούτσια με κορδόνια

Δείτε Επίσης: Fashion Alert: Sports Accessories