STYLING By Elle Vag

To styling πάντα ήταν η αδυναμία μου. Θυμάμαι από μικρή σχεδίαζα μοντέλα με τις ώρες και τους έβαζα ρούχα. Βέβαια το σχέδιό μου δε μπορώ να πω οτι ήταν ποτέ τόσο καλό…οι κοπέλες ήταν περίεργες. Ευτυχώς ανακαλύφθηκαν προγράμματα και σελλίδες που μπορείς να ντύσεις τα μοντέλα σου μέσω υπολογιστή με τα ρούχα των πιο διάσημων σχεδιαστών στον κόσμο. Δείτε λοιπόν τι ετοιμάσαμε για το φθινόπωρο-χειμώνας 2010/2011. Το styling ονομάζεται ”Sexy Working Girl”.

Τα φώτα χαμηλώνουν και η σκηνή παίρνει ένα κοκκινοπό χρώμα για να βγει το πρώτο μοντέλο. Σίγουρα δε θα πάτε ντυμένες έτσι στη δουλειά, αλλά γιατί να μην είστε ντυμένες έτσι από μέσα. Η αυτοπεποίθησή σας θα χτυπήσει σίγουρα κόκκινο.

[nggallery id=1967]

Αν δεν έχετε λιγούρη εργοδότη τότε φορέστε άφοβα το παρακάτω συνολάκι. Το animal print κάνει θραύση φέτος. Ένα οπάκ καλσόν θα σας βοηθήσει να νοιώθετε πιο άνετα.

[nggallery id=1968]

Αν δουλεύετε μέχρι αργά και μετά η εταιρία σας κάνει κάποιο πάρτυ βάλτε ένα σέξι φόρεμα σαν αυτό και από πάνω ένα μπλουζάκι. Όταν έρθει η ώρα κάντε τα αποκαλυπτήρια..

[nggallery id=1969]

Αυτό το σύνολο είναι από τα αγαπημένα μου επειδή δίνει χρώμα στη διάθεσή σας. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως τα πολύχρωμα ρούχα και τα έντονα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση αυτών που τα φοράνε αλλά και των γύρω τους.

[nggallery id=1971]

Αν δε σας αρέσουν οι κοντές φούστες αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δείχνετε σέξι, τότε επιλέξτε ένα ντύσιμο σαν το παρακάτω. Θα σας κοιτάνε όλες με ζήλια.

[nggallery id=1972]

Λατρεύω το ασπρόμαυρο λουκ γι’αυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο συνδυασμό. Το τέλειο στυλ αν ειδικά, την προηγούμενη μέρα έχετε φάει παραπάνω..

[nggallery id=1974]

Λατρεύω τις φούστες που έχουν τσέπες που πετάνε. Δυστυχώς πρέπει να τις αποφύγετε αν έχετε κάποια κιλά παραπάνω.

[nggallery id=1975]

Απλά λιτά και απέριττα, συνδυάστε φούστες με πολλά κουμπιά-είναι πολύ της μόδας φέτος- με περίεργα τοπ με ρίγες, πουα και απαλά σχέδια. Η αντίθεση που δημιουργείτε είναι απλά υπέροχη.

[nggallery id=1970]

Αυτό το συνολάκι με το παντελόνι απευθείνετε σε όσες λατρεύουν το άνετο ντύσιμο…και κάτι μου λέει πως είστε πολλές…

[nggallery id=1973]

Αν μετά τη δουλειά θέλετε να βγείτε τότε το από κάτω ντύσιμο είναι το ιδανικό.  Φροντίστε μόνο να φορέσετε ένα χοντρό καλσόν στη δουλειά για να μη σας ”φάνε” οι συναδέλφισσες με το μάτι τους.

[nggallery id=1977]

Τα φώτα χαμηώνουν για ακόμα μία φορά και βγαίνει το τελευταίο μοντέλο. Ένα φόρεμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Προτιμήστε να το βάλετε την ημέρα της γιορτής σας ή στα γενέθλιά σς ή σε κάποι άλλη γιορτή στο γραφείο! Θα νοιώθετε μοναδική όλη μέρα.

[nggallery id=1976]

Αυτά για την ώρα.Και μη ξεχνάτε πως το ντύσιμό μας στη δουλειά είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Σκεφτείτε πως εκεί περνάτε πάνω από 8 ώρες την ημέρα. Άρα το να ντύνεστε στα γρήγορα φορώντας ό,τι να’ναι θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας χαλάει τη μέρα και χωρίς να το καταλαβαίνετε. Σηκωθείτε 10 λεπτά νωρίτερα το πρωί ή ετοιμάστε τα ρούχα σας από το βράδυ. Δοκιμάστε το και θα δείτε τη διαφορά. Έκανα αυτό το πείραμα με την αδερφή μου και τη ξαδέρφη μου. Τις έβαλα να ντυθούνε πολύ καλά από το βράδυ και σηκώθηκα πρωί πρωί και τους χτένισα τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν σούπερ. Μου στείλαν και οι δύο μήνυμα ενώ ήταν στη δουλειά πως η εμφάνισή τους έκανε θραύση και όλη μέρα άκουγαν κολακευτικά σχόλια. Είμαι σίγουρη πως αυτή η μέρα πέρασε για αυτές πολύ πιο ευχάριστα. Δοκιμάστε το και εσείς και στείλε μου να μου πείτε πως πήγε….