Στις 14 Μαίου είναι η γιορτή της μητέρας και σίγουρα έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι μοναδικές ιδέες για τα πιο όμορφα δώρα που θα ενθουσιάσουν τη μητέρα σου και θα ικανοποιήσουν και εσένα.

Δες παρακάτω όλα τα δώρα που σου προτείνω εγώ να κάνεις στη μητέρα σου και είναι όλα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

#1 Πέδιλα για τις βραδινές της εμφανίσεις
Βάλε μια κάρτα μέσα στο δώρο και γραψε σε αυτήν κάτι τέτοιο: «Μαμά φόρα αυτά τα παπούτσια και ένα ωραίο σύνολο και ετοιμάσου γιατί στις 20.00 θα σε πάμε για φαγητό».

222

#2 Πλατφόρμες για τις καθημερινές της εμφανίσεις
Οι πλατφόρμες είναι τα πιο άνετα παπούτσια για το καλοκαίρι και δίνουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν έξτρα πόντους ύψους, χωρίς όμως να κουράζουν τα πόδια.

333

#3 Messenger bags
Είναι πάρα πολύ στη μόδα και θα τις δεις να κυκλοφορούν σχεδόν σε όλα τα σχέδια και χρώματα. Βρήκα στο spartoo.gr μερικά μοναδικά σχέδια στα πιο γήινα χρώματα. Οι συγκεκριμένες τσάντες μου αρέσουν πολύ γιατί μπορείς, κυριολεκτικά, να τις φοράς από το πρωί ως το βράδυ!

444

#4 Στιλάτα sneakers
Μπορεί η μαμά σου να μην είναι φαν των sneakers αλλά υπάρχουν πολλά σχέδια που θα τη γοητεύσουν και ταιριάζουν σε κάθε ηλικία. Τα λευκά sneakers είναι ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι και μπορείς να ανακαλύψεις αμέτρητα σχέδια αθλητικών παπουτσιών σε λευκό χρώμα, αλλά και σε κάθε χρώμα, στο spartoo.gr.

111

#5 Κλασική μαύρη τσάντα
Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να αρέσει στη μαμά σου τότε η λύση είναι μια. Μια κλασική μαύρη τσάντα είναι ό,τι πρέπει και θα αρέσει σίγουρα στη μαμά σου, ενώ θα τη βολευτεί όσο τίποτα άλλο.

555