Βρες την τέλεια τσάντα για το παιδάκι σου αλλά και για εσένα την ίδια!Η σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες και όλοι μας νιώθουμε αυτή την περίοδο πως θαέλουμε να ανανεωθούμε, παρόλο που ατα σχολικά χρόνια είναι πλέον παρελθόν.

PicMonkey Collage

Η σχολική στάντα είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των παιδιών και ειδικά τα τελευταία χρόνια που κυκλοφορούν ένα σωρό σχέδια και χρώματα, οι σχολικές τσάντες γίνονται αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού αρκετές μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Και για τους μεγάλους, όμως, η τσάντα αποτελεί αγαπημένο αξεσουάρ και λόγω των παιδικών σχολικών μας χρόνων, όλοι έχουμε συνδέσει τον Σεπτέμβριο με την αγορά μιας νέας τσάντας.

7 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις τα αθλητικά σου από το πρωί ως το βράδυ

Παιδικές τσάντες Τα παιδιά έως και το δημοτικό αγαπάνε τις τσάντες με τα έντονα σχέδια, τους ήρωες και τα κινούμενα σχέδια. Εμείς επιλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας τσάντες μέσα από το spartoo.gr.

bag1 bag2 bag3

Εφηβικές τσάντες Στο γυμνάσιο και στο λύκειο τα γούστα των παιδιών αλλάζουν αρκετά. Σε αυτές τις ηλικές προτιμάνε τις πιο μίνιμαλ τσάντες χωρίς πολλά σχέδια και χρώματα. Επίσης το στιλ και σχήμα της τσάντας είναι συνήθως πιο απλό και λιτό.

bag4 bag5 bag6 bag7

Σαγιονάρες: Πράγματα που δεν ξέρετε για το πιο δημοφιλές παπούτσι του

Τσάντεε ενηλίκων Από πέρυσι τα backpacks είναι και πάλι στη μόδα και φοριούνται από τους ενήλικες όσο ποτέ. Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά σχέδια και στιλ backpacks για να τα φοράτε καθημερινά είτε στη βόλτα και στα ψώνια είτε στη δουλειά.

bag8 bag9

Αγαπάμε τα backpacks γιατί:

#Δίνουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

#Είναι απίστευτα βολικά και δεν κουράζουν.

#Μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε εύρος τιμών.

PicMonkey Collage2

Facebook | BloglovinTwitter | Pinterest