Με αφορμή το νέο post της Chiara Ferragni στο instagram, που μας έδειξε τι φόρεσε στο πρώτο της ραντεβού με τον Fedez, προσπαθώ και εγώ να σκεφτώ τι είχα φορέσει όταν βγήκα για πρώτη φορά με τον Drew πριν από 13,5 χρόνια! Δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ ακριβώς το outfit που είχα επιλέξει αλλά αν κρίνω από φωτογραφίες της εποχής, αλλά και το στιλ που είχα τότε θεωρώ πιθανό να είχα φορέσει ένα τζιν παντελόνι και ένα φανελάκι.

Aς υποθέσουμε ότι είχα φορέσει κάτι τέτοιο…

Η αδερφή μου, Emily (DearLife.gr) μου είπε ότι είχε πάει στο πρώτο της ραντεβού φορώντας μια στολή Kung Fu. Όχι όχι δεν σας κοροιδεύω. Η Emily ασχολούνταν εκείνη την περίοδο με τις πολεμικές τέχνες και μόλις τελείωσε το μάθημά της, ο Alex της πρότεινε να βγούνε και εκείνη (που είναι λίγο ταλιμπάν σε τέτοια θέματα) πήγε όπως ακριβώς ήταν! Δηλαδή έτσι…

Kαι πάμε στην Chiara Ferragni η οποία στο πρώτο της ραντεβού με τον συζυγό της φόρεσε ΑΥΤΟ…

Και αναρωτιέμαι:

  1. Ποιος άντρας θα της αντιστεκόταν φορώντας αυτό το φόρεμα;
  2. Πόσο κατάλληλο είναι ένα φόρεμα σαν κι αυτό για πρώτο ραντεβού;
  3. Έχει τελικά σημασία τι φοράς στο πρώτο σου ραντεβού;

Εγώ είμαι 13,5 χρόνια με τον Drew, η Emily 6 χρόνια με τον Alex (έχουν και ένα παιδάκι τον Mad Max) και η Chiara 2 χρόνια με τον Fedez (παντρεμένοι με ένα παιδάκι). Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν όλες αυτές οι σχέσεις στο πέρασμα των χρόνων αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως το πρώτο ραντεβού ήταν σημαντικό στην εξέλιξη των σχέσεών μας γιατί αν δεν ήταν πετυχημένο δεν θα υπήρχε καν δεύτερο ραντεβού. Όσον αφορά το ντύσιμο, όπως καταλαβαίνεις δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο αν αυτός που έχεις απέναντί σου σε ξέρει και είναι ήδη ερωτευμένος με την προσωπικότητά σου.

Από την άλλη μεριά αν βγαίνεις ένα ραντεβού και δεν γνωρίζεις πολύ καλά το άτομο που έχεις απέναντί σου τότε θα έπρεπε να δώσεις λίγη προσοχή παραπάνω στο ντύσιμό σου χωρίς όμως να επιλέξεις κάτι πολύ εκκεντρικό που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα.

Δες 10+1 outfits που θα επέλεγα εγώ αν το πρώτο μου ραντεβού με τον Drew ήταν αυτό το Σάββατο.

Chloe ankle boots
Αγόρασέ το εδώ!

Givenchy φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

ULLA JOHNSON φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

Chloe bomber jacket
Αγόρασέ το εδώ!

ACNE Studios denim
Αγόρασέ το εδώ!

RTA denim
Αγόρασέ το εδώ!

J Brand denim
Αγόρασέ το εδώ!

ULLA JOHNSON φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

ULLA JOHNSON φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

Ksubi φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

J Brand φόρεμα
Αγόρασέ το εδώ!

Εσείς τι φορέσατε στο πρώτο σας ραντεβού; Γράψτε μου στα σχόλια κάτω από το post!

Διαβάστε ακόμα: H Carrie Bradshaw επιστρέφει και μας δίνει συμβουλές για το πώς πρέπει να φορέσουμε το blazer αυτή τη σεζόν