Θυμάμαι αρκετά χρόνια πριν όταν πήγαινα σχολείο, η Eastpak ήταν από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στο σχολείο. Σήμερα, η συγκεκριμένη μάρκα συνεχίζει να είναι γνωστή και να είναι πρώτη στις προτιμήσεις πολλών παιδιών και όχι μόνο! Τα σχέδια της πλέον είναι πολλά και καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει τέλεια στις απαιτήσεις του.

Πέρα από τις σχολικές τσάντες, η συγκεκριμένη μάρκα βγάζει πολύ ωραίες τσάντες ταξιδιού, βαλίτσες αλλά και τσάντες σε πιο σπορ εκδοχή για κάθε μέρα.

Λίγα λόγια για τη μάρκα

Η ιστορία της Eastpak φτάνει μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’50, όταν η εταιρεία κατασκεύαζε εξοπλισμό για τον αμερικανικό στρατό. Η Eastpak ανέπτυξε στη συνέχεια μια σειρά αποσκευών για φοιτητές που αναζητούν καινοτομία, από ανθεκτικά υλικά για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η μακροζωία των προϊόντων. Η τσάντα Eastpak πλέον διατίθεται σε σακίδιο, τσάντα και πορτοφόλι. Είναι η πρώτη μάρκα που χρησιμοποίησε φωτεινά χρώματα και εξωφρενικά σχέδια στις τσάντες.

Φέτος που στη μόδα επανέρχεται δυναμικά το γκρι, φαίνεται η συγκεκριμένη επιλογή να είναι η καλύτερη για εσένα. Ωστόσο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα και σε πολλά άλλα χρώματα, όπως είναι το μπλε, το πράσινο, το κόκκινο και το μαύρο.

Μπορείς να αγοράσεις όλα τα παραπάνω σχέδια και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης: Επιστροφή στο σχολείο: Ανανεωθείτε τώρα με εκπληκτικές τσάντες

Δείτε Επίσης: New Fall Trend: Τσάντες με αλυσίδα και ποιοι τις φόρεσαν

Δείτε Επίσης: Οι τσάντες Messenger μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τη νέα σεζόν

Δείτε Επίσης:Όταν τα φλατ πέδιλα αποκτούν χαρακτήρα

Δείτε Επίσης: Η ιστορία των ψηλοτάκουνων παπουτσιών