Για  2 ημέρες, ο ανανεωτικός αέρας της μόδας κατέκλυσε τα  SEPHORA της Ερμού: Σχεδιαστές και μοντέλα ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με την MAKE UP FOR EVER για την επίσημη πρόβα μακιγιάζ των catwalks της 13ης  εβδομάδας μόδας MercedesBenz Athens Xclusive Designers Week, που θα διεξαχθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Από το πρωί της Τρίτης, οι σχεδιαστές της MB AXDW σε συνεργασία με τον head make up artist της MAKE UP FOR EVER, Εμμανουήλ Αποστολάκη, δοκίμασαν τα νέα χρώματα της γαλλικής μάρκας επαγγελματικού μακιγιάζ για να επιλέξουν τα ιδανικά looks που θα πλαισιώσουν τις δημιουργίες τους: Nude πρόσωπα, κραγιόν σε σκούρους τόνους, φωτεινά και τονισμένα μάτια ήταν μερικές από τις επιλογές των σχεδιαστών!

Η MAKE UP FOR EVER, που διατίθεται αποκλειστικά στα SEPHORA, θα επιμεληθεί για μια ακόμη σεζόν το μακιγιάζ των επιδείξεων του τετραημέρου της MB AXDW, με επιτελείο της εταιρείας που θα έρθει από το Παρίσι ειδικά για την εβδομάδα μόδας!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media: www.axdw.gr    facebook.com/axdweek 

Δείτε Επίσης..

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η Athens Xclusive Designers Week, έχει την τιμή (more…)

 

Οι σχεδιαστές Δημήτρης Στρέπκος και Ελένη Μπάρλα, γνωστοί (more…)

 

O Πάνος Απέργης γεννήθηκε στην Πάτρα αλλά σπούδασε στην (more…)

 

Ο Μάκης Τσέλιος είναι ένας από τους πο γνωστούς Έλληνες (more…)

 

Κάθε σεζόν στην Αθήνα, γίνονται 2 “Εβδομάδες Μόδας’. Η μία είναι η (more…)

 

O STELIOS KOUDOUNARIS πριν μερικούς μήνες μας παρουσίασε την κολεξιόν (more…)