Τι να φορέσω στην Εβδομάδα Μόδας

 

Όσοι από εσάς έχετε πάει σε Εβδομάδα Μόδας προηγούμενες φορές, θα ξέρετε σίγουρα πως είναι το συναίσθημα του να νοιώθω σούπερ καλοντυμένος σπίτι μου και σούπερ μειονεκτικά μόλις φτάνω εκεί!! Πριν 2 χρόνια έτυχε να βρεθώ στην επίδειξη της σχεδιάστριας Orsalia Parthenis! Είχα φορέσει ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά μόλις έφτασα εκεί έπαθα ένα σοκ!! Παντού γύρω μου υπήρχαν μοντέλα. Μοντέλα ψηλά, μοντέλα κοντά, μοντέλα ολίγον γεμάτα, μοντέλα ανορεξικά!! Τι εννοώ? Παντού γύρω μου υπήρχαν κοπέλες σούπερ καλοντυμένες που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν το show. Ένοιωθα σαν τη μύγα μέσα στο γάλα … Έτσι σκέφτηκα να σας δώσω μερικούς κανόνες με πράγματα που επιτρέπονται και που δεν επιτρέπονται σε μία Εβδομάδα Μόδας.

– Να νοιώθετε φοβερή αυτοπεποίθηση ό,τι και αν επιλέξετε να φορέσετε. Ακόμα και αν θέλετε να ντυθείτε πιο casual, κάντε το αλλά μην ξεχνάτε πως το παν είναι η αυτοπεποίθηση!

– Να φοράτε ψηλά παπούτσια γιατί θα νοιώθετε πολύ κοντές, αν δε διαθέτετε κατάλληλο ύψος.

– Αν έχετε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ από τον σχεδιαστή που κάνει την επίδειξη, τότε φορέστε το!!

– Αν έχετε αγοράσει κατά καιρούς, εκκεντρικά και περίεργα ρούχα που δεν έχετε σκοπό να φορέσετε, τότε αναθεωρήστε και βάλτε τα στην Εβδομάδα Μόδας! Μην έχετε κολλήματα του τύπου ‘θα με κοιτάνε όλοι’ γιατί .. θα σας κοιτάνε όλοι όπως και να’χει!!

– Φορέστε τα νέα τρεντς της σεζόν!! Ασυμμετρίες, ανδρόγυνο στυλ, ολόσωμες φόρμες και 60’s style!!

– Φορέστε τα πέδιλά σας με καλτσάκια ή σκέτα, φορέστε peep toes ή μπότες!! Στην εβδομάδα μόδας ταιριάζουν όλα και πάνε όλα!!! Μην έχετε τρελά κολλύματα του τύπου ‘δεν είναι ακόμα η εποχή τους’.

– Φορέστε αξεσουάρ μαλλιών, καπέλα, περίεργα γάντια και extra large designer (ή μη) τσάντες.

– Μέσα στην αίθουσα των shows έχει αρκετή ζέστη, οπότε φορέστε κάτι πιο ελαφρύ από μέσα!

 

Δείτε Επίσης: Myrto Dramountani: Βιογραφία

Δείτε Επίσης: Miltos: Βιογραφία

Δείτε Επίσης: Athens Xclusive Designers Week 2011

Δείτε Επίσης: Athens Fashion Week 2011