Η Diane von Furstenberg αποκαλείται από πολλούς η Πριγκίπισσα της Μόδας και όχι τυχαία. Στα 18 της παντρεύτηκε στα αλήθεια ένα Πρίγκιπα και μαζί του απέκτησε 2 παιδιά. Μάλιστα τότε είχε πάρει και τον τίτλο της Πριγκίπισσας, ο οποίος της αφαιρέθηκε μετά από το διαζύγιό τους. Κρίνοντας όμως από τα ρούχα της, για αυτούς που τα έχουν μελετήσει σε βάθος χρόνου, θα δείτε πως είναι πάντα πολύ κομψά, πολύ θηλυκά και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να νοιώθει σαν πριγκίπισσα. Δεν είναι τυχαίο που τα ρούχα της έχουν φορεθεί από Πριγκίπισσες, ενώ είναι και μία από τις αγαπημένες μάρκες της Kate Middleton, της Δούκισσας του Cambridge.

H Diane κυκλοφόρησε πρόσφατα την Resort collection της για το 2014 που αποτελείται από υπέροχα ρούχα σε ευκολοφόρετες γραμμές όπως μας έχει συνηθίσει η διάσημη σχεδιάστρια. Η Diane είναι η γυναίκα που ανακάλυψε το wrap φόρεμα και στην Resort κολεξιόν μας παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του. Στα χρώματα είδαμε να κυριαρχεί το γκρι και το ασπρόμαυρο, σε φορέματα, σορτς και παντελόνια, σε άνετες γραμμές συνδυασμένα με πέδιλα και τσάντες είτε σε large μέγεθος είτε σε πιο μικρό μέγεθος με αλυσίδες, ενώ την εμφάνιση ολοκληρώνει ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι φτιαγμένο από αλυσίδα.

dvf dvf2 dvf3 dvf4 dvf5 dvf6 dvf7 dvf8 dvf9 dvf10 dvf11 dvf12 dvf13 dvf14 dvf15 dvf16 dvf17 dvf18 dvf19 dvf20 dvf21 dvf22