Έχω ένα σωρό φίλες που κατά καιρούς με ρωτάνε με απορία (και παράπονο ταυτόχρονα) τι να φορέσουν στη δουλειά τους για να είναι στιλάτες και να εντυπωσιάζουν χωρίς όμως να χάνουν και την άνεσή τους. Είναι πάλι και εκείνα τα βράδια..που οι ίδιες φίλες αναρωτιούνται τι να φορέσουν για να βγούν έξω και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Δύο απορίες, δύο ερωτήματα που κάθε γυναίκα έχει και εγώ σου έχω την απάντηση (την ίδια απάντηση που έδωσα και στις φίλες μου). Το όνομά του είναι Pinkfo και είναι ένα slog (site + blog) το οποίο ασχολείται με δύο πολύ συγκεκριμένα θέματα.

pinkfo_carrie-e1476975980759-795x443

Work style

Εδώ θα βρεις εκπληκτικά και μοναδικά θέματα που θα σε εμπνεύσουν ώστε να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό και πιο πρωτότυπο στιλ στην εμφάνισή σου, όχι φυσικά με τα ελληνικά δεδομένα (δυστυχώς είμαστε λίγο πίσω σε θέματα μόδας) αλλά με τα δεδομένα Ευρώπης και Αμερικής. Τι φοράνε αγαπημένες celebrities στη δουλειά τους, τι μπορείς να φορέσεις στη δουλειά σου ανάλογα με το επάγγελμά σου; Ποιο blazer ή πιο μποτάκι είναι η καλύτερη επιλογή για στιλάτες καθημερινές εμφανίσεις;

Αγαπημένο μου post: The Journalist Look: Carrie Bradshaw Shows you How it’s Done

pinkfo_carrie-e1476975980759-795x443

Athleisure style

Το athleisure style είναι ένα είδος ντυσίματος που έχει γίνει τεράστια μόδα σε Αμερική και Ευρώπη. Πρόκειται για αθλητικό στιλ συνδυασμένο με πιο βραδινά-επίσημα κομμάτια. Π.χ. συνδυασμός φόρμας με γόβες ή συνδυασμός φορέματος με sneakers. Το Pinkfo είναι το μοναδικό site στον κόσμο της μόδας που αναφέρεται τόσο λεπτομερειακά σε αυτό το στιλ ώστε να σε βοηθήσει να το υιοθετήσεις με απόλυτη επιτυχία.

Αγαπημένο μου post: The «October» Athleisure Awards: Which Celebrity Won?

pinkfo-795x442

Experiences

Στην υποκατηγορία Experiences θα βρεις τα ταξίδια της ομάδας του Pinkfo και κυρίως της Elenas η οποία δουλεύει σε μυστικές υπηρεσίες, ταξιδέυει σε όλο τον κόσμο και έχει μια μεγάλη αδυναμία στη μόδα.

Αγαπημένο μου post: Athens: Passion for Culture, Nightlife and Fashion!

360-res

Το Pinkfo είναι εδώ και σας καλεί να το ακολουθήσετε!

Θα το βρείτε:

Στο facebook: www.facebook.com/pinkfoTeam

Στο instagram: www.instagram.com/pinkfoteam