Θα αναρωτιέσαι ίσως ποιος είναι ο Johnny και ποια είναι τα νέα ξεκινήματα που κάνω… Ο Johnny υπήρξε ένα όνομα στο οποίο από μικρή απευθυνόμουν όταν έγραφα το ημερολόγιό μου. Πάντα ξεκινούσα να γράφω με το «Dear Johnny» και θυμάμαι πως αυτό το όνομα απλά το είχα ακούσει από μια ξαδέρφη μου μού άρεσε και το υιοθέτησα για το ημερολόγιό μου.

Τα νέα ξεκινήματα λοιπόν…

Πλησιάζω προς το τέλος μιας συνεργασίας που μπορώ να πω υπήρξε πολύ σημαντική στη ζωή μου για διάφορους λόγους. Μια νέα συνεργασία όμως έρχεται να καλύψει το «κενό» και είναι το GLAMI.

Από το καλοκαίρι συνεργάζομαι με το GLAMI στην Πράγα και είμαι τρισευτυχισμένη για αυτή τη συνεργασία με ένα brand που είναι huge, βρίσκεται στην αρχή του και εγώ είμαι μέρος όλου αυτού που χτίζεται από την αρχή του.

Δεν θα σε κουράσω με πολλές λεπτομέρειες αλλά θα επανέρχομαι συχνά σε αυτό γιατί είναι μια από τις πιο ωραίες συνεργασίες που είχα ποτέ..

Επειδή όμως όταν κάτι καινούριο ξεκινάει ή εξελίσσεται νιώθεις πως θες να εξελιχθείς σε όλους τους τομείς σου έχω και άλλα νέα και αφορούν και άλλες αλλαγές που έρχονται. Περισσότερα σύντομα…

*Δείτε όλες τις περιπέτειες που συμβαίνουν στη ζωή μου κάνοντας κλικ εδώ!

#danceroflife

ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα του δαχτυλιδιού αρραβώνων