Σάλος έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στο χώρο της μόδας, όταν η Kendall Jenner, αδερφή της Kim Kardashian, αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ τα άλλα μοντέλα της έκαναν τη ζωή κόλαση επειδή θεωρούσαν πως δεν είναι δίκαια ανάμεσά τους αλλά με τη βοήθεια της διάσημης αδερφής της.

031314_CocoRochaPage_V02_Retina_24

Το διάσημο μοντέλο Coco Rocha ακούγοντας αυτές τις κατηγορίες πήρε θέση λέγοντας πως όντως συμβαίνουν τέτοια περιστατικά backstage των show και μάλιστα έχουν συμβεί και στην ίδια.

‘Πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια των show πως έχεις να κάνεις με πολύ νεαρά κορίτσια. Είναι σαν να είσαι σε λύκειο. Αναπνέουμε, τρώμε και κοιμόμαστε μαζί για 2 μήνες, και έτσι σε ένα σημείο παραγνωριζόμαστε, είμαστε κουρασμένες και ναι έχω και εγώ τις δικές μου ιστορίες με τέτοια περιστατικά. Άμα σου συμβεί πρέπει να κάνεις για λίγο πίσω, να πάρεις μερικές ανάσες, να βγεις από το δωμάτιο και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να ηρεμήσεις. Να θυμάσαι πως οι γύρω σου σε παρακολουθούν σε ό,τι και αν κάνεις, οπότε αν θες τη δουλειά, πρέπει να σε σέβονται σε αυτή τη βιομηχανία, και να θυμάσαι πως παρόλο που είσαι πολύ μικρή θα πρέπει να φέρεσαι σα μεγαλύτερη.’